36 yıllık bir sevda: Avrupa'yı saran Kur'an-ı Kerim Tilavet Yarışması Hagen'de

IGMG camilerinde yetişen genç karilerin yarışacağı; 36 yıl önce Almanya'da başlayan ve tüm Avrupa'yı saran Kur'an-ı Kerim'i en güzel okuma yarışması, bu yıl Almanya'nın Hagen şehrinde düzenleniyor.

ABONE OL
GİRİŞ 17.10.2024 11:44 GÜNCELLEME 17.10.2024 11:48 GÜNCEL
36 yıllık bir sevda: Avrupa'yı saran Kur'an-ı Kerim Tilavet Yarışması Hagen'de
36 yıllık bir sevda: Avrupa'yı saran Kur'an-ı Kerim Tilavet Yarışması Hagen'de

İslam Toplumu Millî Görüş (IGMG) camilerinde yetişen genç karilerin yarışacağı 36. Avrupa Kur'an-ı Kerim Tilavet Yarışması, 19 Ekim 2024 Cumartesi günü Hagen Stadthalle'de gerçekleşecek.

HÜNERLERİNİ SERGİLEYECEKLER

Vahyin evrensel çağrısını yeniden anlamak ve hatırlamak için düzenlenen anlamlı etkinlikte, genç yetenekler Kur'an-ı Kerim'i en güzel şekilde okuyarak hünerlerini sergileyecekler.

IGMG, "Her şeyin susup sadece Kur'an'ın konuşacağı bu büyük günde, tüm Kur'an sevdalılarını Hagen Stadthalle'de buluşmaya davet ediyoruz." sözleriyle yarışmaya davet çağrısında bulundu. 

Etkinlik Detayları:

  • Tarih: 19 Ekim 2024, Cumartesi
  • Yer: Stadthalle, Hagen, Almanya
  • Organizatör: İslam Toplumu Millî Görüş (IGMG)

Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR