CHP'li belediyeden Şevval Sam'a milyonluk konser! Rakam dudak uçuklattı

CHP'li Konak Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda düzenleyeceği konser için Şevval Sam'a 5 milyon 300 bin lira ödeme yapacağı öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.10.2024 15:14 GÜNCELLEME 17.10.2024 15:58 GÜNCEL
CHP'li belediyeden Şevval Sam'a milyonluk konser! Rakam dudak uçuklattı
CHP'li belediyeden Şevval Sam'a milyonluk konser! Rakam dudak uçuklattı

  HABER7

Devletin uygulama kararı aldığı tasarruf tedbirlerini görmezden gelen CHP'li belediyeler, belediye kaynaklarını konser gibi eğlence kalemlerine harcamaya aralıksız devam ediyor. Konunun son örneği yine bir CHP'li belediyeden geldi. Şarkıcı Şevval Sam'a 2 saat milyonlarca lira ödeme yapılacağı ortaya çıktı.

2 SAAT İÇİN 5 MİLYON 300 BİN LİRA

Edinilen bilgiye göre CHP yönetimindeki Konak Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için şarkıcı Şevval Sam ile bir anlaşma imzaladı. Konak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile yapılan anlaşmada 29 Ekim günü Karantina Meydanı'nda yapılacak 2 saatlik konser için Şevval Sam'a tam 5 milyon 300 bin liralık ödeme yapılacağı öğrenildi.



4 Ekim 2024'te yapılan anlaşmaya göre konser gerçekleşirse Şevval Sam kaşe bedeli olarak CHP'li belediyeden 5 milyon 300 bin lira ödeme alacak.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞIYOR

Vatandaşın vergileriyle finansmanı sağlanan CHP'li Konak Belediyesi'nin birkaç saatlik konser için Şevval Sam'a 5 milyon lirayı aşan ödeme yapacak olduğunun öğrenilmesinin ardından vatandaşlar sert tepki gösterdi. Sosyal medyadan belediyeye ve şarkıcı Şevval Sam'a yönelik yüzlerce tepki mesajı paylaşıldı. 

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 73 TÜMÜ
  • adil 5 dakika önce Şikayet Et
    körfezi bakanlık temizlerse bunlar da bu kanaldan çalmaya devam eder
    Cevapla
  • Ter 7 dakika önce Şikayet Et
    Bunun neresi sanatçı ki,5bin yeter buna
    Cevapla
  • Adem 8 dakika önce Şikayet Et
    Niçin Asker olduk daha ne yapalım
    Cevapla
  • metın demır 11 dakika önce Şikayet Et
    allahınızdan bulun yetımın hakkı var bu paralarda
    Cevapla
  • HAKYEMEZ ? 14 dakika önce Şikayet Et
    Hanı nerde kaldı devletin tasarrufu, Malesef tasarruf Belediyelerde çalışan emekci kardeşlerime maaş zamlarının geri alınması gibi yazık çok yazık............
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR