Üniversite öğrencilerini taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde üniversite öğrencisi 2 kızı otomobil ile takip edip, taciz ettiği öne sürülen şüpheli, gözaltına aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.10.2024 17:28 GÜNCELLEME 17.10.2024 17:28 GÜNCEL
Üniversite öğrencilerini taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı
Üniversite öğrencilerini taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı

Olay, saat 14.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, B.S. ve Y.G. isimli 2 üniversite öğrencisi kafede oturdukları sırada karşı sokakta duran otomobil sürücüsünün kendilerine baktığını fark etti.

Sürücünün bakışlarından rahatsız olan B.S. ve Y.G. kafeden kalkıp, okula doğru yürümeye başladı. Öğrenciler, araçla yanlarına gelen ve bir süre kendilerini takip ederek konuşmak istediğini söyleyen sürücüyü cep telefonu kamerasıyla kayda aldı.

Sürücünün, kendisini kamera kaydına alan öğrencilere, Çok özür dilerim, yanlış anlaşıldım. Ailem var, yalvarıyorum yapma dediği görüldü.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması sonrası harekete geçen Beypazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli İ.T.'yi yakalayarak gözaltına aldı. İ.T.'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

KAYNAK : DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • misafir 1 saat önce Şikayet Et
    atın içeri ahlaksızı
    Cevapla
  • Bilal ERDEM 2 saat önce Şikayet Et
    olan vatan ve huzurumuz için görev başındaki polislerimize oluyor
    Cevapla
  • xxxx 2 saat önce Şikayet Et
    artık şu polisimize vurma yetkisini verin
    Cevapla
  • mehmet 2 saat önce Şikayet Et
    polisimize yapılan karşı hareket çok yanlış,ve ülkene ihanettir
    Cevapla
  • adil 2 saat önce Şikayet Et
    gücünüz müslümanlara mı yetiyor teröriste destek verene tık yok
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR