Mahkeme çıkışı kız kardeşi ile yeğenini vurdu; 2 ağır yaralı

Çorum'un Bayat ilçesinde Ahmet K. (57), davalık olduğu kız kardeşi ile yeğenini mahkeme çıkışı sokak ortasında tabancayla vurarak ağır yaraladı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.10.2024 17:26 GÜNCELLEME 17.10.2024 17:26 GÜNCEL
Mahkeme çıkışı kız kardeşi ile yeğenini vurdu; 2 ağır yaralı
Mahkeme çıkışı kız kardeşi ile yeğenini vurdu; 2 ağır yaralı

Olay, Bayat ilçesi Yeni Mahalle Efe Sokak'ta meydana geldi. Ahmet K., 'Tehdit' ve 'Hakaret' suçundan davalık olduğu kız kardeşi Ayşe Keskin (54) ile oğlu Caner Tosyalı'ya (28) mahkeme çıkışı tabancayla 5 el ateş etti.

Anne ile oğlu kanlar içinde yere yığılırken, olay yerinin arka sokağında bulunan İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler şüpheliyi suç aleti tabancayla yakaladı. Anne ile oğlu Bayat Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK : DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR