Küçükçekmece’de cadde ortasında silahlı saldırı

Küçükçekmece'de maskeli iki kişi, berber dükkanından çıkan iki kişiye silahlı saldırı düzenledi. R.M. ve Y.T. bacaklarından yaralanırken saldırganlar olay yerinden kaçtı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.10.2024 18:57 GÜNCELLEME 17.10.2024 19:04 GÜNCEL
Küçükçekmece’de cadde ortasında silahlı saldırı
Küçükçekmece’de cadde ortasında silahlı saldırı

İstanbul Küçükçekmece'de gerçekleşen olay, saat 16.15 sıralarında Gültepe Mahallesi, Bağlar Caddesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre R.M. ve Y.T. berber dükkanından çıktıkları sırada maskeli ve silahlı iki kişi tarafından cadde üzerinde takip edilmeye başlandı. Kısa süre sonra şüpheliler yanlarında bulunan silah ile iki arkadaşa ateş etmeye başladı.

R.M. ve Y.T. bacaklarından yaralanırken saldırganlar olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasında bazı dükkanlara ve araçlara mermilerin isabet ettiği öğrenildi. Ekiplerin yaptığı çalışama sonrasında yaralanan iki kişinin uyuşturucu suçundan çok sayıda suç kaydı olduğu anlaşıldı.

KAYNAK : DHA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    herkese silah vermeyin
    Cevapla
  • Ali 1 saat önce Şikayet Et
    Tamam
    Cevapla
  • Samir 1 saat önce Şikayet Et
    Öyle bir şey dedin ki sanki devlet kaçak silah dağıtıyor? Sen de mi yoksa kuru takılıyorsun?
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR