Down sendromlu kişiye eziyet! Tepki çeken kare sonrası harekete geçildi

Bursa’da özel çocuklara eğitim veren bir kurumda, down sendromlu öğrencinin ağzının koli bandıyla kapatıldığı anların görüntüleri tepki çekti.

ABONE OL
GİRİŞ 18.10.2024 09:58 GÜNCELLEME 18.10.2024 10:02 GÜNCEL
Down sendromlu kişiye eziyet! Tepki çeken kare sonrası harekete geçildi
Down sendromlu kişiye eziyet! Tepki çeken kare sonrası harekete geçildi

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesindeki bir özel eğitim uygulama okulunda 4 yıldır eğitim gören K.N.'nin (18) ağzı, koli bandı ile kapatılıp, fotoğrafı ise sosyal medyada paylaşıldı.

Paylaşılan fotoğraf sosyal medyada tepkiye yol açarken, down sendromlu çocuğun annesi N.K., "Oğlumun koli bandına karşı hiçbir ilgisi yok. Olayı, sosyal medyadan öğrendim ve çok üzüldüm. Şok olduk. Kendisi, erkek bir öğretmenin ağzını bantladığını söylüyor. Konunun takipçisi olacağız. Savcılığa suç duyurusunda bulunacağız" diye konuştu.

"ÖĞRENCİMİZİN SINIFINDA 3 ÖĞRETMEN BULUNUYOR"

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ise "Konuyu geniş kapsamlı olarak inceliyoruz. Yaptığımız ön araştırmada bu öğrencimizin sınıfında 3 öğretmen bulunuyor. Öğrenci, sınıfta oyun amacıyla bu tür davranışları sürekli yapıyor. Öğretmenler ise gidermeye çalışıyor. O fotoğraf da öğrencinin ağzını bantladığı sırada çekilmiş olabilir. Müdürlüğümüz konuya ilişkin çok yönlü olarak inceleme başlattı" dedi.

KAYNAK : DHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi, “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Gündem, siyaset, yaşam, magazin, spor ve SEO editörlüğü yaptı. Meslek hayatına Ocak 2024’ten beri Haber7’de devam ediyor.
YORUMLAR 5
  • Kamil 18 dakika önce Şikayet Et
    Filistin'de ve Dünya da eziyet gören insanların kurtarıcısı olmak istiyoruz . Asıl mücadele kendi nefsimize hakim olmak ve insanlarımızın adaletini korumakla başlıyor .
    Cevapla
  • kral 1 saat önce Şikayet Et
    sıkı denetleyin ve ağır cezalar yaptırım olmalıdır.
    Cevapla
  • alperhan 1 saat önce Şikayet Et
    derhal hapse atılmalı.kişiyi hürriyetinden mahrum bırakmak ve insan haklarını ihlalden dava edilmeli.hem hapis hem tazminat ödemeli bu insan artığının.
    Cevapla
  • YALNIZ KURT 1 saat önce Şikayet Et
    bunlar da eğitimli işte
    Cevapla
  • ali 2 saat önce Şikayet Et
    Başında özel olan herşeyden nefret etmeye başladım. Devletimiz bunları sıkı denetim altına almalı.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR