Kastamonu'da kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı

Kastamonu'da kar yağışı etkili oldu. Ekim ayının ortasında yağan kara hazırlıksız yakalananlar, trafikte zor anlar yaşadı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.10.2024 13:30 GÜNCELLEME 18.10.2024 13:48 GÜNCEL
Kastamonu'da kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı
Kastamonu'da kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı

Kastamonu, güne yağışlı hava ile başladı. Kent merkezinde sağanak etkili olurken, yüksek kesimlere ise kar yağdı. Devrekani, Seydiler, Ağlı ve Küre ilçelerinin yüksek kesimleri ile Abana, Bozkurt ve Çatalzeytin ilçelerinde kar kalınlığı yer yer 10 santimetreye yaklaştı.

Kar yağışı Kastamonu'nun yüksek kesimlerinde etkisini sürdürürken, Küre-Kastamonu kara yolunda sürücüler zor anlar yaşadı. Kış lastikleri olmayan birçok araç, yolda kaldı. Karayolları Genel Müdürlüğü ve İl Özel İdare ekipleri, kar küreme çalışması başlattı. Polis ve jandarma trafik ekipleri de sürücüleri, kış lastiği kullanımı, takip mesafesini korumaları ve aşırı hızdan kaçınmaları konularında uyardı.

KAYNAK : DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 3
  • Dertli&Dost 5 saat önce Şikayet Et
    Eskiden Elimizde Yakacak Odun 1 Metre Karda Parka Çizme Hiç Bir Şey Yok Üzerimizde Sadece Siyah Önlük Gübre Naylonundan Babamızın Diktiği Çanta Bata Çıka İlk Okula Gidorduk 1.2.3.Sınıflar Aynı Sınıfta 4.5.Aynı Sınıfta Okulda 2 Sınıf Vardı Şimdi 10 Cm Karda Hayat Felç Oluyor..
    Cevapla
  • ALİ 5 saat önce Şikayet Et
    maşaallah
    Cevapla
  • Yörükoğlu 6 saat önce Şikayet Et
    Cenab-ı Allah bereketini veriyor...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR