Naci Görür o tarihi işaret ederek uyardı!

Bugün Kahramanmaraş'ta 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem sonrası, deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, önemli açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 20.10.2024 04:14 GÜNCELLEME 20.10.2024 08:44 GÜNCEL
Naci Görür o tarihi işaret ederek uyardı!
Naci Görür o tarihi işaret ederek uyardı!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), saat 14.41'de, Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini bildirdi.

Deprem bilimci Naci Görür, depremin ardından, sosyal medya hesabından bilgilendirmeler yaptı.

"BU ZONUN DA KIRILMASI STRES TRANSFERİ YOLU İLE BEKLENİYORDU"

Görür, "Az önce Kahramanmaraş-Bulanık'ta 4,3 deprem oldu. Deprem Kahramanmaraş Fay Zonunda. Bu zon daha çok ters ve bindirme fayları ile karakteristik. Maraş depremleri sırasında DAF (Çardak, Erkenek vb) ve Ölü Deniz Fayları kırılmıştı. Bu zonun da kırılması stres transferi yolu ile bekleniyordu" dedi.

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Vatandaş rıza 2 saat önce Şikayet Et
    Lütfen bu adamı haber yapmayın sürekli korku pompalıyor. Bunun dediği herşeyi artık millet dinleyip korkar oldu. Saçmalıyor çoğu zaman. Profesör olması her dediğinin doğru olduğu anlamına gelmiyor
    Cevapla
  • Vatandaş 2 saat önce Şikayet Et
    Hangi tarihi ne tarihi niye yalan başlık
    Cevapla
  • Misafir 3 saat önce Şikayet Et
    Bu fayların ucu israil topraklarına uzanıyor.
    Cevapla
  • Nihat 3 saat önce Şikayet Et
    Bu sosyopat hala yakalanıp, tımarhane de tecrit altında alınmadı mı?
    Cevapla
  • Misafir 3 saat önce Şikayet Et
    bunlar bilim adamı değil filim adamı ancak boş boş konuşuyorlar dilin kemiği yok hep bildik cümleler eğer gerçekten bilim insanı olsalar nezaman nerede deprem olacak onun araştirmasını yapar insanlığa hizmet ederler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR