29 Ekim Marmaray bedava mı, ücretsiz mi? 29 Ekim'de neler ücretsiz?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 101. yıl dönümü, Türkiye'nin dört bir yanında büyük bir coşkuyla kutlanacak. Ücretsiz etkinliklere katılmak isteyen vatandaşlar arama motorlarında, "29 Ekim Marmaray bedava mı, ücretsiz mi? 29 Ekim'de neler ücretsiz?" sorularına yanıt arıyor. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, 29 Ekim Salı günü Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem hattı ve Gayrettepe-İstanbul-Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı seferleri ücretsiz olacak.

ABONE OL
GİRİŞ 20.10.2024 12:37 GÜNCELLEME 20.10.2024 12:37 GÜNCEL
29 Ekim Marmaray bedava mı, ücretsiz mi? 29 Ekim'de neler ücretsiz?
29 Ekim Marmaray bedava mı, ücretsiz mi? 29 Ekim'de neler ücretsiz?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yıl dönümü, bu yıl da çeşitli ücretsiz etkinlikler ile büyük coşkuyla kutlanacak. Bu doğrultuda Cumhuriyet Bayramı’na özel ulaşım tarifesini vatandaş internette araştırıyor.

İETT, otobüs, metrobüs, metro, tramvay, Marmaray, İZBAN, Başkentray’ın ücretsiz olup olmadığını özellikle etkinliklere gidecek olanlartarafından araştırılmaya başlandı. Peki, 29 Ekim Marmaray bedava mı, ücretsiz mi? 29 Ekim'de neler ücretsiz?

29 EKİM'DE NELER ÜCRETSİZ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayımlanan karar doğrultusunda toplu taşıma seferleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda ücretsiz olarak kullanılacak.

Kararda; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı'nda ulaşım ücretsiz olacak.

28 EKİM PAZARTESİ GÜNÜ TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

Cumhuriyet Bayramı'ndan bir önceki gün  28 Ekim Pazartesi günü ulaşımın ücretsiz olup olmayacağına dair resmi bir açıklama yapılmamıştır.

Fakat geçtiğimiz yıllarda 28 Ekim'de toplu taşıma araçlarının ücretsiz olarak hizmet vermediği görülmüştür.

Büyük olasılıkla 28 Ekim 2024 Pazartesi günü toplu taşıma ücretsiz olmayacak.

İstanbulkart

BU İŞLEMİ YAPMALISINIZ

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar resmi tatil günlerinde ücretsiz olarak ulaşım hakkından faydalanabilmesi için İstanbulkart kişiselleştirme işlemini yapmış olmaları gerekmektedir.

İbrahim Turna Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR