Otobüs faciasında can kaybı sayısı arttı

Aksaray'da tur otobüsünün devrildiği kazada yaralananlardan Hafize Çimen, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Kazada ölü sayısı 7'ye çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.10.2024 10:55 GÜNCELLEME 21.10.2024 11:09 GÜNCEL
Otobüs faciasında can kaybı sayısı arttı
Otobüs faciasında can kaybı sayısı arttı

Balıkesir'den Kapadokya bölgesi Nevşehir'e giden Nurhan Hazer (55) yönetimindeki 45 HB 0560 plakalı tur otobüsü, 18 Ekim'de saat 07.00 sıralarında bariyerlere çarpıp 90 metre sürüklendikten sonra devrildi. İhbarla kaza yerine çok sayıda polis, jandarma, AFAD, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Kazada otobüs içerisindeki 2 sürücü, 1 rehber ve 41 yolcu olmak üzere 44 kişiden, Hasan Tunalılar (65), eşi Pembe Tunalılar (62), Leyla Altuntaş (59), Neriman Çabukçay (78), Rukiye Aydın (51) ve annesi Ünzile Karabacak (69) hayatını kaybetti. 34 kişi de yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

12 YARALININ TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Hazer, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Kazada emekli astsubay eşi Zafer Çimen ile yaralanan 3 çocuk annesi Hafize Çimen (50) de bugün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Hafize Çimen'in cenazesinin, otopsinin ardından Balıkesir'in Edremit ilçesine gönderileceği belirtildi. Zafer Çimen'in ise tedavisinin ardından taburcu olduğu öğrenildi. Diğer yandan 12 kişinin tedavisinin sürdüğü, diğerlerinin farklı zamanlarda taburcu olduğu bildirildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • delidumrul 10 saat önce Şikayet Et
    turlar hiç sağlıklı değil alayına darbe indirilsin.
    Cevapla
  • Mantık... 10 saat önce Şikayet Et
    Uyuklamış ,araç bariyere çarpınca panikle direksiyon düzeltmesi yapmıştır.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR