Marketten aldığı peynirin içinden çıktı! Neye uğradığını şaşırdı

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde yaşayan Osman Çil, kahvaltı yapmak için marketten aldığı peynirin içinden çıkan metal somun ile adeta neye uğradığını şaşırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.10.2024 11:32 GÜNCELLEME 21.10.2024 11:52 GÜNCEL
Marketten aldığı peynirin içinden çıktı! Neye uğradığını şaşırdı
Marketten aldığı peynirin içinden çıktı! Neye uğradığını şaşırdı

İddiaya göre, Düziçi ilçesi İrfanlı Mahallesi'nde yaşayan Osman Çil kahvaltı yapmak için yerel bir marketten peynir aldı.

Çil'in eşi kahvaltı yapmak için kabı açtığı esnada peynirin içinden metal somun çıktı.

Çil, içerisinden metal somun çıkan peyniri üreten firmayla iletişime geçti. Firma yetkilileri, hatalarını gidermek için kendilerine ürün gönderebileceklerini söyledi. Çil, firmanın sağlık kurallarını hiçe saydığını belirterek, ilgili kurumlara suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

PEYNİR YERKEN DİŞİNDEN OLACAKTI

Firmanın kendisine başka ürünler gönderme talebini reddettiği söyleyen Osman Çil, “Yerel marketin bir tanesinden sürekli aldığım peynirden aldık. Daha sonra eşim kahvaltı hazırlamaya çalıştığında bana seslendi. Peynirin içerisinde yabancı bir cisim olduğunu söyledi. Gelip baktığımda içerisinde metal bir civata olduğunu gördüm. Bunu çocuklarının yeme ihtimalini düşünerek üzerindeki tüketici hattını aradım. Fakat firmanın yetkilileri herhangi bir şekilde yardımcı olmak yerine farklı şekilde yaklaşmaya 'size şunu göndereyim, bunu göndereyim, işte bana gönderir misiniz' gibi söylemlerde bulundular." dedi.

Konuya ilişkin şikayetlerde bulunacağını söyleyen vatandaş, "Ben bunun karşılığında bu benim başıma geldi, başkasının başına gelmesin düşüncesiyle bunu şikayet edeceğimi ve başkasının çocuklarının veya herhangi birinin başına gelmemesi için gerekli yerlere ulaştıracağımı söyledim. Bu konuyla alakalı Sağlık ve Ticaret Bakanlığı'nın yapmış olduğu çalışmaların daha düzenli ve sık olması gerektiğine inanıyorum. Daha düzenli ve iyi bir titiz denetim olursa bu şekilde yabancı cisimlerin veya yabancı maddelerin olmayacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı. 

KAYNAK : İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • sivribiber 3 saat önce Şikayet Et
    Bir somun ekmek bir kutu peynir siparisini yanlis mi anladi acaba bakkal amca
    Cevapla
  • Samsun 3 saat önce Şikayet Et
    Bu kişiyi iyi tanımak lazım ve peynir üreten firmada çalışan kişileride iyi takip etmek lazım ben kanımca eğer doğruysa penir üretim yerindekilerden şüpe ederim birinin modeli bozulduysa üretim yerinde lekelemek için yapabilirler üretimde tüm çalışanları sifirlican yeni eleman yetistiricen bundan sonra üretim yerinde düzen olmayanı aile toplu olması gerek
    Cevapla
  • Nuhileuslanmayan 7 saat önce Şikayet Et
    Arkadaş inek sütünün litresi 17 tl doğal olarak 10 litreden 1 kg peynir çıkar markette peynir 150..200 tl bu nasıl iş mandiraci köyden sütü aracıyla alacak mandıra getirecek ısıtacak mayalayacak sıklastiracak toptancı verecek oda marketlere dağıtacak markette kendi karını koyacak eee neymiş peynir 150. 200 tl yiyin beyler yiyin vallahi ben köylüyü hesap ortada
    Cevapla
  • Misafir 9 saat önce Şikayet Et
    Paslanmaz çelik somun zararsızdır.
    Cevapla
  • yorumcu 10 saat önce Şikayet Et
    ağırlık bassın diye civata koymuşlar:))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR