Çay üreticisinden 28 yıllık eşine kalpli sürpriz

Rize'nin Kalkandere ilçesinde çay üreticisi Osman Öztürk, budama yaptığı bahçesinin ortasında kalp şeklindeki bir alanı bırakıp 28 yıllık eşi Meryem Öztürk’e sürpriz yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.10.2024 17:01 GÜNCELLEME 22.10.2024 17:07 GÜNCEL
Çay üreticisinden 28 yıllık eşine kalpli sürpriz
Çay üreticisinden 28 yıllık eşine kalpli sürpriz

Kalp’li budama fotoğrafı, sosyal medyada beğeni toplarken, takipçiler Öztürk için ‘Çay love you’ yorumunda bulundu. Osman Öztürk, “Ferhat dağları delip sevgisini ifade edince biz de bahçemize kalp resmi yaptık” dedi.

İlçenin Ormanlı köyünde Osman-Meryem Öztürk çifti geçimlerini çay tarımından sağlıyor. 28 yıllık evliliğinde eşine çeşitli sürprizler yapan Osman Öztürk, bu kez de ona sevgisini evinin önünde yamaç arazide yer alan çay bahçesini kalp şeklinde budayarak gösterdi. Öztürk budadığı bahçesinin ortasında kalp şeklinde yeşil bir alan bıraktı.

Evinin balkonundan bu manzarayı gören 3 çocuk annesi Meryem Öztürk, şaşkınlığını gizleyemedi. Bahçenin fotoğrafı, sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Takipçiler, fotoğraf için ‘Çay love you’, ‘Rizelinin böyle olur sevgisi’, ‘Ne yaparsan yap aşk ile yap’ yorumlarında bulunarak, çifte mutluluklar diledi.

"FERHAT DAĞLARI DELDİ BİZ DE BAHÇEMİZE KALP YAPTIK"

Eşini çok sevdiğini anlatan Osman Öztürk, “Eşime karşı çok güzel bir sürprizim oldu. Eşim görünce çok mutlu oldu. Budama yaparak böyle bir kalp resmi yaptım. Çok güzel oldu. Ben de mutlu oldum. Böyle ara sıra eşime, çocuklarıma sürpriz yapıyorum. Eşim o an çok heyecanlandı. 17-18 seneden beri budama işleri yaparım. Bu bağda, bahçede güzel şeyler yapmak benim de hoşuma gidiyor. Sosyal medyada paylaştılar, arkadaşlara teşekkür ederim. Ferhat dağları delip sevgisini ifade edince biz de bahçemize kalp resmi yaptık” dedi. 

KAYNAK : AA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR