Başkan Erdoğan Rusya'ya gitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazan’da düzenlenen BRICS Zirvesi’ne katılmak üzere Rusya’ya gitti.

ABONE OL
GİRİŞ 23.10.2024 11:06 GÜNCELLEME 23.10.2024 11:07 GÜNCEL
Başkan Erdoğan Rusya'ya gitti
Başkan Erdoğan Rusya'ya gitti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 22-24 Ekim tarihleri arasında Rusya'ya bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nin başkenti Kazan'da düzenlenen BRICS Zirvesi’ne katılmak üzere özel uçak ‘CAN’ ile saat 10.35’te Rusya’ya gitti.



Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenboğa Havalimanı’nda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ankara Valisi Vasip Şahin, AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala ve diğer ilgililer tarafından uğurlandı. Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik de Tataristan'a gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zirve kapsamında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir görüşme gerçekleştirmesi planlanıyor. İki liderin ikili ilişkilerin yanı sıra uluslararası gelişmeler üzerine de fikir alışverişinde bulunması bekleniyor.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • mustafa malatya 3 saat önce Şikayet Et
    Rabbim sağ gidip, sağ gelmeyi nasip etsin inşaallah
    Cevapla
  • yılmaz 3 saat önce Şikayet Et
    dik dur yidim lal ile yazılmış tarihten başka tarih yoktur.
    Cevapla
  • Birisii 3 saat önce Şikayet Et
    Hayırlı yolculuklar. Allah a emanetsin.
    Cevapla
  • Kozan Ahmet 5 saat önce Şikayet Et
    yolu bahtı açık olsun
    Cevapla
  • Vatandaş ! 6 saat önce Şikayet Et
    REİS ! Yahudinin ciğerine OT tıkamaya gidiyor !
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR