Bayburt'tan sevindiren haber: 16 öğrenciye hafızlık belgeleri takdim edildi

Bayburt Müftülüğü Kur'an kurslarında hafızlıklarını tamamlayan 16 öğrenci için tören düzenlendi, törende öğrencilere hafızlık belgeleri verildi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.10.2024 10:34 GÜNCELLEME 23.10.2024 10:34 GÜNCEL
Bayburt'tan sevindiren haber: 16 öğrenciye hafızlık belgeleri takdim edildi
Bayburt'tan sevindiren haber: 16 öğrenciye hafızlık belgeleri takdim edildi

Diyanet İşleri Başkanlığınca yapılan hafızlık tespit sınavında başarılı olan ve belge almaya hak kazanan 16 öğrenci için Bayburt Müftülüğünde belge takdim töreni düzenlendi. Törende İl Müftüsü Bayram Danacı, öğrencilere başarılar dileyerek, hafızlık belgelerini takdim etti.

Öğrenci velileri de çocuklarını yalnız bırakmayarak törende yanlarında bulundular. Zorlu bir süreci tamamlayarak hafız olan öğrenciler, mutluluklarını ailelerine sarılarak paylaştılar.

Kur'an'ı ezberlemenin yanı sıra anlamanın da çok önemli belirten öğrenciler, hafızlık belgelerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söylediler. Belge takdim töreni, toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

KAYNAK : İHA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • maşaallah 5 saat önce Şikayet Et
    maşaallah. emeği geçenleri tebrik ederim
    Cevapla
  • kral 5 saat önce Şikayet Et
    maşaallah
    Cevapla
  • ömer 5 saat önce Şikayet Et
    maşallah allah sayılarını artırsın bir bayburtlu olarak gurur duydum.
    Cevapla
  • Salih 6 saat önce Şikayet Et
    Allah mubarek eylesin.. Birde Allahın emirlerini de anlayıp uygulandığında Cennet kapıları açılır. Allah cümlemizi cennetine koysun.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR