Ünlü oyuncudan acı haber: Hayatını kaybetti!

Son dakika haberi: Oyuncu Tekin Temel, geçirdiği kalp krizi nedeniyle 56 yaşında hayatını kaybetti. Temel'in bugün ikindi namazına müteakip Ümraniye Refiye Soyak Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.10.2024 13:37 GÜNCELLEME 23.10.2024 14:13 GÜNCEL
Ünlü oyuncudan acı haber: Hayatını kaybetti!
Ünlü oyuncudan acı haber: Hayatını kaybetti!

SON DAKİKA HABERİ: Rol aldığı dizilerle tanınan Tekin Temel ölüm haberi ile sevenlerini yasa boğdu. Tekin Temel'in ölüm nedeni ise merak konusu oldu.

Ünlü oyuncunun Kalp krizi nedeniyle vefat ettiği öğrenildi. Acı haberi  Film-San Vakfı duyurdu.

Tekin Temel kimdir ve aslen nerelidir? Eşi kim? Tekin Temel'in oynadığı dizilerTekin Temel kimdir ve aslen nerelidir? Eşi kim? Tekin Temel'in oynadığı diziler

Ünlü oyuncu Tekin Temel ölüm haberi ile sevenlerini yasa boğdu.

TEKİN TEMEL HAYATINI KAYBETTİ

Yapılan açıklamada, "Oyuncu Tekin Temel’e Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz" denildi.

Tekin Temel'in cenaze namazı bugün ikindi namazına müteakip Ümraniye Refiye Soyak Camii’nde kılınacak ve ünlü oyuncu son yolculuğuna uğurlanacak.

Tekin Temel, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizideki Fuat karakteri ile tanınıyordu.

TEKİN TEMEL KİMDİR? İŞTE OYNADIĞI DİZİLER

Tekin Temel, 24 Haziran 1968'de Manisa'nın Akhisar ilçesinde doğmuştur. Temel; sinema, tiyatro ve film oyunları ile ün kazanmıştır. 

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Temel, 1995'ten beri televizyon dünyasında çeşitli yapımlarda yer almıştır.

Özellikle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Fuat karakteri ve Afili Aşk dizisindeki Yekta Veziroğlu rolüyle tanınmaktadır.

Ayrıca, Meryem, Aşk ve Günah, Sevdaluk gibi dizilerde ve çeşitli tiyatro oyunlarında sahne almıştır. Tiyatro oyunları arasında Cimri ve Zaptiye gibi önemli eserler yer alır​.

 

KAYNAK : Haber7
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Kaptan 57 dakika önce Şikayet Et
    Artık herkes bir zamanlar bilim karşıtı cahiller ilan edilen aşı karşıtlarinin sözüne inanmaya başladı... ekranlarda her gördüğünüze,her duyduğunuza inanmayın.hakikati araştırın,yoksa bilmeden hem kendizinize hem sevdiklerinize zulmeden olursunuz ..bu arada aşağıdaki yorumlara katılıyorum hacamat yaptırın hacamaaat ve Aidin Salih,Gerçek Tıp kitabını okuyun
    Cevapla
  • sero 1 saat önce Şikayet Et
    patır patır gidiyor millet wallahı bu nedir yahu
    Cevapla
  • Oğuz 1 saat önce Şikayet Et
    Hacamat yaptırn hacamattttttt
    Cevapla
  • Ali 3 saat önce Şikayet Et
    sıvılardan sonra 20 yaşındakiler bile kalp krizinden gidiyor, alıç sirkesi için, hacamat yapın
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR