Son Dakika: Suriye ve Irak'ta PKK hedefleri vurulmaya başlandı

Son Dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyinde bulunan terörist hedeflerine hava harekatı gerçekleştirildiğini, teröristlere ait toplam 32 hedefin başarılı şekilde imha edildiğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.10.2024 00:22 GÜNCELLEME 24.10.2024 00:22 GÜNCEL
Son Dakika: Suriye ve Irak'ta PKK hedefleri vurulmaya başlandı
Son Dakika: Suriye ve Irak'ta PKK hedefleri vurulmaya başlandı

Son Dakika: MSB’den yapılan yazılı açıklamada, “PKK/KCK ve diğer terörist unsurları etkisiz hale getirerek halkımıza ve güvenlik güçlerimize yönelik terör saldırılarını bertaraf etmek ve hudut güvenliğimizi sağlamak maksadıyla; Birleşmiş Milletler Anlaşması’nın 51’inci maddesinden doğan meşru müdafaa haklarımız doğrultusunda, Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyinde bulunan terörist hedeflerine 23 Ekim 2024’de hava harekâtı icra edilmiş, teröristlere ait toplam 32 hedef başarılı şekilde imha edilmiştir. Hava harekatlarımız kararlı şekilde devam etmektedir” denildi.

ÇOK SAYIDA TERÖRİST ETKİSİZ!

Açıklamada, “İcra edilen harekatlarda azami oranda yerli ve millî mühimmat kullanılarak çok sayıda terörist etkisiz hâle getirilmiştir. Asil milletimizin bağrından çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri, geçmişte olduğu gibi bugün de ülkemizin ve milletimizin beka ve güvenliği için terörle mücadeleye tek bir terörist kalmayıncaya kadar azim ve kararlılıkla devam edecektir. Bu harekatlar sırasında; masum sivillerin, dost unsurların, tarihî ve kültürel varlıklar ile çevrenin zarar görmemesi için her türlü tedbir alınmıştır” ifadeleri yer aldı.

KAYNAK : DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 82 TÜMÜ
  • Vatandaş ! 1 saat önce Şikayet Et
    TUSAŞ ta saldırı devam ederken ! GÜVENLİK Kameralarından görüntü ALIP medyaya sızdıran KİM ? Bunu bulun ÖTTÜRÜN ! İşte TUSAŞ GÜVENLİĞİ !
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    İlk başta bütün Türk halkının başı sağ olsun inşallah rabim hiç bir zaman acı bişey yaşatmasın asıl ve cesur Türk kardeşlerime
    Cevapla
  • Rektus 1 saat önce Şikayet Et
    Sanki yine agresif hamleler yapılıyor. Pkknın elinde terör projesi var. Barış sözlerini duyunca hemen en uygun projeyi acşl koduyla patlatıyorlar. Tsk nın elinde terör yuvalarını vurma projesi var. Saldırının büyüklüğüne göre teröryuvası imha projesi seçiliyor. Barış sözleri canavarı kızdırıyorsa doğru yoldayız. Bu yoldan devam edilmeli. İRA gibi bitmese de örgüt bölünür zayıflar.
    Cevapla
  • Seçmenin Birisi 1 saat önce Şikayet Et
    Senelerdir Vuruyoruz Bitmiyor iseler Daha fazla kökünden bitirecek vuruşu yapalım artık.Anca içimiz soğur.Bu hamleler ile bizim içimiz soğumuyor.
    Cevapla
  • ZaZa 1 saat önce Şikayet Et
    Bizim bu lağım farelerine ait hedefleri, kaldıkları inleri alt üst etmemiz için illa şehitmi vermemiz gerekiyor. Bu bizim içimizi soğutmaya yetmiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR