Terör saldırısına uğrayan TUSAŞ'tan 'kararlılık' mesajı

TUSAŞ, şirketin Kahramankazan yerleşkesine düzenlenen terör saldırısıyla ilgili, "Bu saldırıyı da birlik ve beraberlik içerisinde atlatarak ülkemizin geleceğine yönelik ara vermeden çalışmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.10.2024 11:10 GÜNCELLEME 24.10.2024 11:26 GÜNCEL
Terör saldırısına uğrayan TUSAŞ'tan 'kararlılık' mesajı
Terör saldırısına uğrayan TUSAŞ'tan 'kararlılık' mesajı

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ), şirketin Kahramankazan yerleşkesine düzenlenen terör saldırısıyla ilgili, "Her badireyi güçlü bir şekilde atlatan milletin bir evlatlarıyız. Bu saldırıyı da birlik ve beraberlik içerisinde atlatarak ülkemizin geleceğine yönelik ara vermeden çalışmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

TUSAŞ'ın internet sitesinden yapılan açıklamada, saldırıyı lanetledikleri vurgulandı.

"MİLLİ SAVUNMA SANAYİMİZE KATKI SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Türkiye Cumhuriyeti'nin birlik ve beraberliğinin, hain terör saldırılarının üstesinden gelinmesinde en büyük güç olduğu belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi.

"Gerçekleştirilen saldırı sadece şirketimize yönelik değil, tüm savunma sanayimiz ve milletimize yönelik bir saldırıdır. Fakat her badireyi güçlü bir şekilde atlatan milletin bir evlatlarıyız. Bu saldırıyı da birlik ve beraberlik içerisinde atlatarak ülkemizin geleceğine yönelik ara vermeden çalışmaya devam edeceğiz. Saldırı sonucu şehit düşen mesai arkadaşlarımız ve bir vatandaşımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. TUSAŞ olarak şehitlerimizin hatırasını yaşatarak milli savunma sanayimize katkı sunmaya devam edeceğiz."

KAYNAK : AA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • dr volkan 4 saat önce Şikayet Et
    partilere hazineden verilecek 5 milyarı iptal edin savunma sanayine harcayın
    Cevapla
  • Ahmed Akif 4 saat önce Şikayet Et
    Bu saldırıyı yapan satılmışların arkasındaki terör destekçisi, maddi ve manevi destek verenler, Kürdistan hayali ile yola çıkan zavallılar, Arzu mevut hayali kuran haydut İtrail şunu iyi bilinki bu topraklar size mezar olacaktır.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 saat önce Şikayet Et
    Hep beraber hep birlikte güçlü olacağız yılmayacağız.NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
    Cevapla
  • Istikbal göklerde 4 saat önce Şikayet Et
    Keske bugün kaanimizda hürjetimizde hürküsumuzda ankamizda atagimizda havalanip itlere inat göklerimizi süslese, istikbal göklerdedir
    Cevapla
  • Ümit 4 saat önce Şikayet Et
    Değerli Mühendislerimiz, Kıymetli TUSAŞ Ailesi ; Dünkü hain saldırıda Şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Tüm TUSAŞ ailesine geçmiş olsun. Sizler bizim gözbebeğimizsiniz, ne kadar kıymetli, ne kadar önemli olduğunuz dünkü kalleş saldırıda anlaşıldı. Bunlar evrensel güçlerin kuklaları, kiralık katilleri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR