Son Dakika: İstanbul'da güvenlik zirvesi: Başkan Erdoğan başkanlık etti

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Atatürk Havalimanı'nda güvenlik zirvesi gerçekleştirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.10.2024 19:14 GÜNCELLEME 24.10.2024 19:17 GÜNCEL
Son Dakika: İstanbul'da güvenlik zirvesi: Başkan Erdoğan başkanlık etti
Son Dakika: İstanbul'da güvenlik zirvesi: Başkan Erdoğan başkanlık etti

SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Erdoğan, BRICS Zirvesi'ne katılmak üzere gittiği Rusya'ya bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nin başkenti Kazan'dan İstanbul'a döndü.

Erdoğan, Atatürk Havalimanı'ndaki Devlet Konukevi'nde düzenlenen güvenlik toplantısına başkanlık etti.

Toplantıya, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, MİT Başkanı İbrahim Kalın, İletlişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii (SSB) Başkanı Haluk Görgün, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik de katıldı.

KAYNAK : Haber7
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Reisx 43 dakika önce Şikayet Et
    Her şeyden önce bu teröristlerin nizamiye kapılarından nasıl geçtikleri araştırılmalı. Sıradan bir AVM ye girerken bile bagaj kontrolü yapılırken bu araç nasıl kontrol edilmemiş? Kimseye yargısız infaz etmek istemem ama demek ki kontrol edilemeyeceklerinden o derece emin bir şekilde gitmişler. Bu işte bir terslik var.
    Cevapla
  • Huhu 44 dakika önce Şikayet Et
    Konserler iptal
    Cevapla
  • VATANSEVER 48 dakika önce Şikayet Et
    Tüm Türkiye'de Güvenlik Tedbirleri En yüksek seviyeye çıkarılmalıdır. Savunma sanayi şirketleri Üst düzey koruma altına alınmalıdır.
    Cevapla
  • Osman 45 1 saat önce Şikayet Et
    Türklerin canı bir yanarsa dünya şunu bilsin kıyameti yaşatırız
    Cevapla
  • Polar 1 saat önce Şikayet Et
    Reisim.Bu acı olayda güvenlik ihmalinde bulunan kim varsa , Makamı ve Unvanı ne olursa olsun derhal görevden al lütfen. Milletin biraz olsun ici soğusun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR