Ünlü oyuncunun cenazesine sadece bir kaç kişi katıldı!

Ezel, Güz Gülleri ve Acı Hayat gibi dönemine damga vuran dizilerde rol alan ünlü oyuncu Tekin Temel'in cenaze töreninde vefasızlık örneği sergilendi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.10.2024 10:08 GÜNCELLEME 25.10.2024 13:53 GÜNCEL
Ünlü oyuncunun cenazesine sadece bir kaç kişi katıldı!
Ünlü oyuncunun cenazesine sadece bir kaç kişi katıldı!

Ezel, Güz Gülleri ve Acı Hayat gibi birçok başarılı projede boy gösteren ünlü oyuncu Tekin Temel sete gitmeye hazırlanırken evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Ünlü ismin vefatı ailesini yasa boğdu. Son yolculuğuna uğurlanan Tekin'in cenazesinde ise katılımın az olması dikkatlerden kaçmadı.

Daha önce de kalp krizi geçirdiği ve kalbine stent takıldığı bilinen tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Tekin Temel dün sete gitmeye hazırlanırken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

CENAZEYE ÇOK AZ SAYIDA İNSAN KATILDI!

Ünlü oyuncu için Refiye Soyak Camii'nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenazede taziyeleri oğlu Oğul Temel ve ağabeyi Tuna Temel kabul etti. Cenaze törenine Temel'in sanatçı arkadaşları Işıl Mete, Esma Hazal Kalaycı, ailesi ve ailenin yakınları katıldı. Cenaze törenine katılımın az olması dikkatlerden kaçmadı. Temel'in cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Ihlamurkuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

OYUNCU ARKADAŞLARI DUYGULARINI PAYLAŞTI

Cenaze törenine katılan oyuncu Işıl Mete, "Hem çok üzgünüz hem çok şaşkınız hiç beklemediğimiz bir şey. Allah rahmet eylesin diyoruz Nurlar içinde yatsın" dedi.

Oyuncu Esma Hazal Kalaycı ise, "Çok üzgünüz hepimiz onu çok seviyorduk. Ondan çok şey öğreniyorduk sette, değerli bir oyuncumuz çok üzgünüz mekanı cennet olsun. Biz baba kız oynuyorduk. Av sahnelerimiz vardı. Çok keyifli neşeli bir insandı. Sete sürekli keyif ve neşe getiren bir insandı. Her şeyi paylaşıyorduk ve ona soruyorduk. Onu bir üstat gibi görüyorduk zaten. O yüzden hala çok şaşkınız sabah aldık haberi" dedi.

 

KAYNAK : DHA
Yasin Karanfil Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Yasin Karanfil

Editör Hakkında

1989 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2012 yılında Kocaeli Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. Kocaeli'de yerel basında muhabir olarak çalıştı. Dijital ajansta başladığı sosyal medya editörlüğü mesleğini çeşitli basın kuruluşlarında devam ettirdi. Haber7.com'da Haber Şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 53 TÜMÜ
  • Misafir 30 dakika önce Şikayet Et
    parası ve şöhreti olmadığı için olabilir. Cenazeye katılmayanlar ne mal olduklarını kanıtlamış oldular...
    Cevapla
  • Misafir 47 dakika önce Şikayet Et
    sadece iman etmek yetmiyor kurtulmak için, sahih bir iman ve salih ameller diyor yüce Allah kitabında, birisi yetmiyor illa ikisi bir arada olacak
    Cevapla
  • pirifani 1 saat önce Şikayet Et
    CAMİİ CEMAATI nerededir, NAMAZLARINI kılıp cenazeye katılmadılarsa ayıp etmişler. Küfrünü alenen açıklamayan kimselerin cenaze Namazı kılınır, yoksa yanılıyor muyum?
    Cevapla
  • misafir 1 saat önce Şikayet Et
    Ahiret hayatına İMAN ile göçmüş biri ise kurtuldu gitti,
    Cevapla
  • misafir 1 saat önce Şikayet Et
    demek ki vefa İstanbul'da bir semtin adıymış!!!
    Cevapla
  • YA DA 1 saat önce Şikayet Et
    Değilmiş...!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR