Zerrin Özer'den üzücü haber: Hastalığını açıkladı

Şarkıcı Zerrin Özer katıldığı ödül töreninde "Beyin damarlarımdan ikisinde önemli ölçüde daralma var" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.10.2024 23:03 GÜNCELLEME 26.10.2024 23:06 GÜNCEL
Zerrin Özer'den üzücü haber: Hastalığını açıkladı
Zerrin Özer'den üzücü haber: Hastalığını açıkladı

Şarkıcı Zerrin Özer, magazinci.com'un ödül törenine katılarak Yılın Şarkısı Ödülü'nü aldı. Törende konuşan Özer, beynindeki iki damarında daralma olduğunu söyledi.

"BEYİN DAMARLARIMDAN İKİSİNDE ÖNEMLİ ÖLÇÜDE DARALMALAR VAR"

Özer, "Beyin damarlarımdan ikisinde önemli ölçüde daralmalar var. Bu nedenle sendeleyerek dengesiz yürüyorum. Ama ödülümü almak ve bu gece burada her şeye rağmen dimdik ayakta durduğumuzu göstermek için geldim" ifadelerini kullandı.

Özer, ayrıca Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) tesislerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısına da değinerek, "Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı.

Zerrin Özer, geçirdiği omurilik ameliyatından sonra yaşadığı sağlık sorunları ve artan kaygı bozukluğu nedeniyle Darülaceze'deki fiziksel tedavi ve rehabilitasyon merkezinde tedavi görmüştü.

Ünlü sanatçı Zerrin Özer'den Erdoğan mesajı! Tepki gösterenlere cevap verdiÜnlü sanatçı Zerrin Özer'den Erdoğan mesajı! Tepki gösterenlere cevap verdi

Darülaceze'de tedavi gören Zerrin Özer'in son durumu!Darülaceze'de tedavi gören Zerrin Özer'in son durumu!

Bakan Göktaş'tan sanatçı Zerrin Özer'e ziyaretBakan Göktaş'tan sanatçı Zerrin Özer'e ziyaret

 

Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • TurcoBEY 1 saat önce Şikayet Et
    aşılar...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR