29 Ekim etkinlikleri iptal mi oldu? Cumhuriyet Bayramı bu yıl kutlanacak mı?

23 Ekim 2024 tarihinde Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı (TUSAŞ) Tesisi önünde teröristlerin saldırısı olmuştu. Ankara'da gerçekleşen bu saldırının ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için bir duyuru yayımladı. Bayrama saatler kala vatandaş İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerde 29 Ekim kutlamalarının olup olmayacağını merak ediyor. Peki, 29 Ekim etkinlikleri iptal mi oldu? Cumhuriyet Bayramı bu yıl kutlanacak mı?

ABONE OL
GİRİŞ 27.10.2024 15:08 GÜNCELLEME 27.10.2024 15:08 GÜNCEL
29 Ekim etkinlikleri iptal mi oldu? Cumhuriyet Bayramı bu yıl kutlanacak mı?
29 Ekim etkinlikleri iptal mi oldu? Cumhuriyet Bayramı bu yıl kutlanacak mı?

TUSAŞ'a 23 Ekim 2024 tarihinde yapılan terör saldırısının ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 5 kişinin şehit olduğunu ve toplamda 22 kişinin yaralandığını açıkladı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na sayılı günler kala Ankara Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları hakkında açıklama yaptı. Ardından birçok ilimizden açıklama geldi. Peki, 29 Ekim etkinlikleri iptal mi oldu? Cumhuriyet Bayramı bu yıl kutlanacak mı?

29 EKİM ETKİNLİKLERİ İPTAL Mİ OLDU?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kadıköy Belediyesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 29 Ekim etkinliklerine dair paylaşımlar geldi. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi


Ankara Büyükşehir Belediyesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi

Kadıköy Belediyesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi

 

CUMHURİYET BAYRAMI BU YIL KUTLANACAK MI?

İstanbul ve diğer iller için 29 Ekim kutlamalarına dair resmi bir karar paylaşılmamıştır. Konuyla ilgili gelişme olduğu zaman haberimize eklenecektir.

İbrahim Turna Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR