Android'e yeni rakip! Bir dönem resmen sona erdi: O marka öyle bir atılım yaptı ki...

Android sistemi tarihe mi karışacak? Huawei, bağımsız yeni işletim sistemi Harmony NEXT'in resmen duyurdu. Kullanıcıları heyecanlandıran bu gelişme, 'Erken erişim' ile o cihazlara sahip kullanıcıların deneyimine sunulacak.

ABONE OL
GİRİŞ 28.10.2024 14:26 GÜNCELLEME 28.10.2024 14:26 GÜNCEL
Android'e yeni rakip! Bir dönem resmen sona erdi: O marka öyle bir atılım yaptı ki...
Android'e yeni rakip! Bir dönem resmen sona erdi: O marka öyle bir atılım yaptı ki...

Huawei, uzun bir süredir geliştirmekte olduğu yeni işletim sistemi HarmonyOS NEXT'i duyurmasının ardından cihazlarına yepyeni bir hizmet sunmak için kollarını sıvadı.

Android işletim sisteminden tamamen bağımsız olan bu sistem, Huawei kullanıcılarına yeni deneyimler sunmaya hazırlanıyor.

HarmonyOS NEXT işletim sistemi, modernize edilmiş arayüzü, gelişmiş performans ve güvenlik özellikleri ile kullanıcıların beğenisine sunulacak.

HUAWEI İLK GÜNCELLEME ALACAK CİHAZLARI DUYURDU

Huawei tarafından geilştirilen HarmonyOS NEXT işletim sistemi, kademeli olarak Huawei cihazlarında kullanıcılar ile bir araya geliyor. HarmonyOS NEXT'in beta sürümü, sadece Huawei Mate 60 serisi, Mate X5 serisi ve MatePad Pro 13.2 inç serileri ile sınırlandırılmıştı.

Yapılan yeni duyuru ile birlikte Huawei markası, güncellemenin 8 modele daha entegre edileceğini duyurdu. Bu modeller ise Pura 70, Pura 70 Satellite Messaging Edition, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+, Pura 70 Ultra, Huawei Pocket 2, Huawei Pocket 2 Art Custom Edition ve Huawei MatePad Pro 11 olacak.

HARMONYOS NEXT GÜNCELLEMESİ ERKEN ERİŞİME NASIL KATILINIR?

Yukarıda adı geçen cihazlardan birine sahip olan kullanıcılar, 'Erken erişim' kategorisinde bulunan 'My Huawei' uygulaması aracılığı ile beta güncellemesine kayıt yaptırabilir ve güncellemeyi test edebilir.

2025 YILINDA BU TELEFONLARA DA GÜNCELLEME GELİYOR

2025 yılında ise güncellemenin aşağıdaki modellere gelmesi bekleniyor:

Huawei Mate XT Ultimate Design

Huawei Nova Flip

Huawei Nova 13 serisi

Huawei Nova 12 serisi

Huawei MatePad pro 12.2

Huawei MatePad Air 12-inç

Huawei MatePad 11.5 serisi

Hakan Erdi Uludağ Haber7.com - Haber Editörü
Haber 7 - Hakan Erdi Uludağ

Editör Hakkında

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR