Garipoğlu'nun mezarındaki poşetin yeniden incelenmesi için talep

Münevver Karabulut davasında ailenin avukatlığını yapan Rezan Epözdemir, Cem Garipoğlu'nun mezarından çıkan poşetin tekrardan incelenmesi için başvuruda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 28.10.2024 17:23 GÜNCELLEME 28.10.2024 17:34 GÜNCEL
Garipoğlu'nun mezarındaki poşetin yeniden incelenmesi için talep
Garipoğlu'nun mezarındaki poşetin yeniden incelenmesi için talep

Münevver Karabulut'u katleden Cem Garipoğlu'nun fethi kabir işlemi sırasında mezarının içinden çıkan 30 santim boyutlarındaki poşetin incelemesi tamamlandı. Alınan örnekler İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kriminal Polis Laboratuvar Müdürlüğü tarafından incelendi.

İncelenen poşette kan izleri tespit edildi. Ancak kan örneklerinin hangi canlıya ya da kime ait olduğu tespit edilemedi. Bunun üzerine ise Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir yeni bir başvuruda bulundu.

YENİDEN İNCELENMESİ TALEP EDİLDİ

Epözdemir'in yaptığı başvuruda, "Son tahlilde İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kriminal Polis Laboratuvar Müdürlüğü tarafından mezar içerinde bulunan bu poşet ile ilgili yapılan çalışmalarda sağlıklı bir sonuç elde edilememiştir" denildi.

Sabah’ta yer alan habere göre, Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na yapılan başvuruda poşetin İstanbul Cerrahpaşa Adli Tıp ve Adli Bilimler Enstitüsü veya İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilerek yeniden inceleme yapılması ve rapor hazırlanması istendi.

Karabulut ailesinin avukatı aracılığıyla sunulan dilekçe işleme alındı. Savcılığın şimdi ailenin bu talebiyle ilgili bir karar vermesi bekleniyor.

KAYNAK : SABAH
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi, “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Gündem, siyaset, yaşam, magazin, spor ve SEO editörlüğü yaptı. Meslek hayatına Ocak 2024’ten beri Haber7’de devam ediyor.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Misafir 3 saat önce Şikayet Et
    madem çikacaj ve çıkan sonuçlara inanmayacaksanız neden sürekli birşeylere itiraz edip tekrarlarını istiyorsunuz. yaşadıklarınız insan başına gelmeden anlaşılmaz ama bugüne kadar değişen birşey yoksa bundan sonra da değişmeyecektir. Allah aileye sabır versin demekten başka birşey gelmiyor elden...
    Cevapla
  • Misafir 4 saat önce Şikayet Et
    o ceset onun değil
    Cevapla
  • garip bir drum 4 saat önce Şikayet Et
    Bu kan olayī paranormal bir drum
    Cevapla
  • vehbi muner 5 saat önce Şikayet Et
    kabul edin yahu adam ölmüş
    Cevapla
  • 1071 5 saat önce Şikayet Et
    Yav arkadaş bu namussuz ölmedi yurtdışına kaçırıldı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR