Vatandaşlar, duygu ve düşüncelerini CİMER'e yazabilecek

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, vatandaşların, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na ilişkin duygu ve düşüncelerini CİMER'e yazabileceğini duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 28.10.2024 23:07 GÜNCELLEME 28.10.2024 23:07 GÜNCEL
Vatandaşlar, duygu ve düşüncelerini CİMER'e yazabilecek
Vatandaşlar, duygu ve düşüncelerini CİMER'e yazabilecek

Başkanlığın sosyal medya hesabındaki videolu paylaşımda, milletin bağımsızlık mücadelesinin sembolü, azminin, kararlılığının ve vatan sevgisinin tezahürü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na ilişkin duygu ve düşüncelerin, CİMER'e "Yönetime Katıl" bölümü altındaki "29 Ekim 2024 Türkiye Cumhuriyeti 101 Yaşında" bölümünden yazılabileceği belirtildi.

Paylaşılan videoda, duygu ve düşüncelerini yazmak isteyen vatandaşların, hangi adımları izlemesi gerektiğine yer verildi.

KAYNAK : AA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Sinan 38 dakika önce Şikayet Et
    Gençler nafaka yasasından dolayi evlenmiyor Kadınlar erkeği sgk olarak görüyor Yeni evliliklerde 6 ay evli kalmak başari oluyor Sosyal medya evlilikleri bitiriyor Kadın tek yaşamayı tercih ediyor (dostuyla) Sonra kadin cinayetleri başlıyor Erkek de parasini dostu ile yaşayan kadina yedirmek istemiyor Bu isler ispatlansa bile mahkemeler kadıni hakli buluyor Nafaka 1 yil olsun
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    cimere ulaşım kolaylasmali, tc tel yeterli olmalı
    Cevapla
  • Selçuklu 1 saat önce Şikayet Et
    En büyük sorun doğurganlık hızının düşüşü, evet gençler evlenemiyor, geçinemiyor buna bağlı sapkınlıklarda artıyor buna acil çözüm bulunmalı yoksa, Allah korusun bir savaşa girsek gelecek nesil yok gibi birşey. Çıkarın yeraltı kaynaklarını, kullanın kullanılabilecek bütün kaynakları, yarın çok geç olur.
    Cevapla
  • Saatçi 1 saat önce Şikayet Et
    iki bayram var Ramazan Bayramı.kurban bayramı. 50 tane bayram mı olur .
    Cevapla
  • Musa 1 saat önce Şikayet Et
    Ne işe yarıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR