Son dakika: Bakan Tunç duyurdu! 332 hakim ve savcı yeni görev yerlerine atandı

Son dakika... Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hakimler ve Savcılar Kurulu 2024 Yılı Adli ve İdari Yargıda Mazarete Dayalı Güz Kararnamesi'ni yayımladı. Adli yargıda 332 hakim ve savcı yeni görev yerlerine atandı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.11.2024 21:27 GÜNCELLEME 19.11.2024 21:27 GÜNCEL
Son dakika: Bakan Tunç duyurdu! 332 hakim ve savcı yeni görev yerlerine atandı
Son dakika: Bakan Tunç duyurdu! 332 hakim ve savcı yeni görev yerlerine atandı

Son dakika haberi... Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hakimler ve Savcılar Kurulu 2024 Yılı Adli ve İdari Yargıda Mazarete Dayalı Güz Kararnamesi'ni yayımladı.

332 HAKİM VE SAVCI YENİ GÖREV YERİNE ATANDI

Adli yargıda görevli 318 hakim ve savcı ile idari yargıda görevli 14 hakim yeni görev yerlerine atandı.

KAYNAK : Haber7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.
YORUMLAR 2
  • Ahmed 1 yıl önce Şikayet Et
    Çürük domatesler temizlenmedikçe, yer değişikliği işe yaramaz.
    Cevapla
  • Faruk Uçar 1 yıl önce Şikayet Et
    Yerlerini değiştirmek çözüm değil ya eğitilmeli yada yasalar değişmeli .
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR