Son dakika: MSB duyurdu! Irak'taki 3 bölgeye operasyon: PKK'ya ağır darbe

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde yer alan Gara, Hakurk ve Metina bölgelerinde 10 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.11.2024 18:23 GÜNCELLEME 25.11.2024 18:45 GÜNCEL
Son dakika: MSB duyurdu! Irak'taki 3 bölgeye operasyon: PKK'ya ağır darbe
Son dakika: MSB duyurdu! Irak'taki 3 bölgeye operasyon: PKK'ya ağır darbe

Son dakika Milli Savunma Bakanlığı haberleri: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde yer alan 3 bölgeye operasyon düzenlendiğini açıkladı.

PKK'LI 10 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

MSB'den yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Irak'ın kuzeyindeki Gara, Hakurk ve Metina bölgelerinde tespit ettiği 10 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Açıklamada, "Teröristler için kendilerini bekleyen sondan kaçış yok!

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Gara, Hakurk ve Metina bölgelerinde tespit ettiği 10 PKK'lı teröristi etkisiz hâle getirdi.

Her nerede olursa olsunlar terör örgütleri ile mücadelemiz, en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar devam edecek!" ifadelerine yer verildi.

KAYNAK : Haber7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.
YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • miroglu 1 yıl önce Şikayet Et
    sıra hdp pkk dem ve cehepe ye gelecek inşallah
    Cevapla
  • YALÇIN 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun size Allah sizden razı olsun. HDP DEM CHP için bunlar yıkıcı Chp Pkk terör örgütüne karşı yapılan operasyonlara karşı duruş içinde inşallah tez zamanda HDP Pkk DEM ve CHP ye karşıda opresyon yapılır
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP nin zoruna gider bak bu haber. Taraftarları eksiliyor
    Cevapla
  • Ben 1 yıl önce Şikayet Et
    Suriye sınır hattı 30 km boydan boya temizlenmeli tel Rıfat mümbiç Suriye orrdusuyla ortak operasyon yapılmalı tel Rıfat bizde kaldın mümbiç Esad’da PKK dan temizlendin oralar Suriye bir bütün olma yolunda adım atmış olur
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim ordumuza güç kuvvet versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR