Bakan Tekin: Her türlü desteği sürdürüyoruz
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından mesaj yayımladı.
ABONE OL
Eğitimin temel amaçlarından birinin "Her bireyin nitelikli bir eğitime erişimini sağlayarak onları mücehhez bir şekilde atiye hazırlamak" olduğunu aktaran Tekin, bakanlık olarak insanı yaşamın her alanının merkezine konumlandıran medeniyet anlayışının mesuliyetiyle eğitim politikalarını geliştirdiklerini belirtti.
Tekin, şunları kaydetti:
"Her bir evladımıza yeterli derecede imkan tanındığında hayata katacakları ve ülkemizin geleceğine sunacakları katkı ve değerlerin öneminin idrakindeyiz. Yarınlarımız olan evlatlarımızı geleceğe hazırlayan eğitim ailemiz, engelli vatandaşlarımıza ve özel eğitim gereksinimi duyan evlatlarımıza her türlü desteği sağlama gayreti içinde çalışmalarını sürdürmeye devam edecektir. Bu vesileyle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün toplumumuzda gerekli hassasiyetin gelişmesine vesile olmasını diliyorum".
-
Okur 1 yıl önce Şikayet EtKendi çocuklarını zorunlu değil gönüllü okutan vebal alan öğretmenlerine de bir laf edin. E okul niye var, içi niye boş niye öğretmenler saldım çayıra mevlam kayıra.Beğen
-
miktat 1 yıl önce Şikayet EtadamsınBeğen