Peş peşe depremler! Saatlerdir sallanıyor! AFAD'dan son dakika açıklaması

Ege'de büyüklüğü 3,5 ve 4.4 arasında saatler içinde çok sayıda deprem meydana geldi. AFAD depreme ilişkin açıklamada bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 01.02.2025 17:44 GÜNCELLEME 01.02.2025 17:56 GÜNCEL
Peş peşe depremler! Saatlerdir sallanıyor! AFAD'dan son dakika açıklaması
Peş peşe depremler! Saatlerdir sallanıyor! AFAD'dan son dakika açıklaması

AFAD verilerine göre, Ege Denizi'nde sırasıyla 3.9, 3.7, 3.6, 3.5 ve 4 büyüklüğünde depremler meydana gelmişti.

SALLANTI DURMUYOR

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 15.51'de merkez üssü Ege Denizi olan 4,2 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin 7 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.



BİR DEPREM DAHA MEYDANA GELDİ

Saat 16.29'da da merkez üssü Ege Denizi olan 4,4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Bu depremin de 7 kilometre derinlikte meydana geldiği tespit edildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci  .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 58 TÜMÜ
  • Mert 1 ay önce Şikayet Et
    Helen Yayı dedikleri fay, kırılacak galiba...! Geliyor, gelmekte olan...
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Yüce rabbim korusun
    Cevapla
  • Vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Antalya , yalova ve ege denizi sıkışması var 2023 den beri bekleniyor bunlar sarsıntı daha güçlü deprem olabilir maraş depremi gibi
    Cevapla
  • Yavuz Sultan Selim 1 ay önce Şikayet Et
    Yeni yapılar çok mu güvenli. Yıllardır piyasadaki firmalarda inşaat kontrol teknikeri olarak çalışıyorum. Çalıştığım tüm firmaları, statik projeye göre iş yapmadıklarından, malzemeden çaldıklarından dolayı mahkemeye verdiğimden, namımı duyan tüm inşaat firmaları bana iş vermediklerinden iş bulamıyorum.
    Cevapla
  • Jeol.Müh. Behzat G. 1 ay önce Şikayet Et
    Santorini adası civarında Ml:7.4 civarı bir depremi önceden tespit yapabilirsek faydası olabilir mi? Önceden tespit yapan bir mühendise, hukuk dışı yapılanmalar ve kötü niyetli gruplar saldırıp tehdit eder mi? (Jeoloji Müh. Behzat Gönül / Kocaeli)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR