Çanakkale'de dehşet: Çöp kovasında kesik baş bulundu

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde bir kişi evde ölü bulundu. İddiaya göre, ölen kişinin kesik başı ise evdeki çöp kovasında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 03.02.2025 17:09 GÜNCELLEME 03.02.2025 17:09 GÜNCEL
Çanakkale'de dehşet: Çöp kovasında kesik baş bulundu
Çanakkale'de dehşet: Çöp kovasında kesik baş bulundu

Olay, Yenice ilçesine bağlı Akçakoyun köyünde meydana geldi. Üç gündür İsmail Damar'dan haber alamayan yakınları, köydeki eve geldiklerinde korkunç manzarayla karşılaştı. İsmail Damar, başı kesilmiş halde bulundu. İhbar üzerine jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi.

Evin çevresinde güvenlik önlemleri alınırken, olay yeri inceleme ekipleri detaylı çalışma yaptı. Savcının incelemelerinin ardından Damar'ın cansız bedeni Yenice Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. İddiaya göre, cansız bedeni evde olan İsmail Damar'ın kesik başı ise jandarmanın çalışması sonucu evin içerisindeki çöp kovasında bulundu.
Olayla ilgili soruşturma sürerken, İsmail Damar'ın eşi E.D. (56) jandarma tarafından gözaltına alındı.

KAYNAK : İHA
Ayşe Çolpan Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Çolpan Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 3
  • Erpınar 11 ay önce Şikayet Et
    Allahümme ecirna min şerrinnisa!
    Cevapla
  • Laptop 11 ay önce Şikayet Et
    erkek cinayetlerine hayır
    Cevapla
  • Han han 11 ay önce Şikayet Et
    Allah'ım zalimlerin yaptıklarından dolayı bize azap etme kadınların şerrinden bizi muhafaza et
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR