İstanbul'da izinsiz gösterilerle ilgili 71 kişi gözaltında!

Son dakika haberi: İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk ve terör soruşturmalarını protesto etmek amacıyla düzenlenen izinsiz gösterilere katıldığı gerekçesiyle 71 şüpheli gözaltına alındı.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 24.03.2025 11:38 GÜNCELLEME 24.03.2025 16:14 GÜNCEL
İstanbul'da izinsiz gösterilerle ilgili 71 kişi gözaltında!
İstanbul'da izinsiz gösterilerle ilgili 71 kişi gözaltında!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü ekiplerince, İBB'ye yönelik yolsuzluk ve terör soruşturmaları kapsamında Ekrem İmamoğlu'nun da aralarında bulunduğu bazı kişilerin gözaltına alınmasıyla başlayan eylemlerde 99 şüphelinin, 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na muhalefet suçuna karıştığı belirlendi.

Ekiplerce, şüphelilerin yakalanması, suç ve suç unsurlarının ele geçirilmesine yönelik gerçekleştirilen operasyonda, 71 zanlı gözaltına alındı.

Yakalanan şüphelilere yönelik adli işlemler başlatılırken, 28 zanlıyı arama çalışması sürüyor.

KAYNAK : AA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • AKHİLAL 1 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem başkan harbiden iyi (!) çalışmış. Beylikdüzü nimet, İstanbul nimet oğlu nimetmiş.
    Cevapla
  • ŞENTÜRK 1 yıl önce Şikayet Et
    Gösterilere katılan memur ve işçilere maaş kesimi ve görev yeri değişim cezası verilsin. Öğrencilere de: bursları kesilsin, yurtlardan çıkarılsın. Polise ve kamu malına zarar veren herkese büyük maddi cezalar verilsin, zararlar ödettirilsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle