Cumhurbaşkanı Erdoğan Hollanda temaslarını tamamladı; yurda döndü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katıldığı ve ikili temaslarda bulunduğu Hollanda'nın Lahey kentinden İstanbul'a geldi.
ABONE OL
GİRİŞ 26.06.2025 00:46
GÜNCELLEME 26.06.2025 00:46
GÜNCEL
Özel uçak "TUR" ile Atatürk Havalimanı'na gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, İstanbul Valisi Davut Gül ve diğer yetkililer karşıladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç da İstanbul'a geldi.
KAYNAK : AA
YORUMLAR 2
-
Vatandaş 5 ay önce Şikayet EtAyağına taş değmesin ReisBeğen
-
Saa 5 ay önce Şikayet EtHollanda türkiye milletvekili diplomatimizi bas örtü takiyor diye engel oldu sinir disi bu düsmanca tutum hala gözler önündeBeğen