Ünlü ekonomi yazarı Nazlı Sarp evinde ölü bulundu!

İstanbul'un Şişli ilçesinde meydana gelen korkunç olayda ünlü ekonomi yazarı Nazlı Sarp, evinde ölü bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 24.07.2025 03:32 GÜNCELLEME 24.07.2025 09:22 GÜNCEL
Ünlü ekonomi yazarı Nazlı Sarp evinde ölü bulundu!
Ünlü ekonomi yazarı Nazlı Sarp evinde ölü bulundu!

İstanbul'un Şişli ilçesinde yaşayan ekonomist Nazlı Sarp evinde ölü bulundu. Sarp'ın kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsinin ardından belirlenecek.

ÜNLÜ EKONOMİSTİN ÇİLİNGİRLE GİRİLEN EVİNDE CESEDİ BULUNDU

Olay, saat 22.00 sıralarında Bozkurt Mahallesi Eşref Efendi Sokak'ta bulunan 4 katlı Dilek Apartmanı'nda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, ekonomist Nazlı Sarp'tan yaklaşık 2 gündür haber alamayan yakınları polise haber verdi. Adrese gelen polis ekipleri çilingir yardımıyla kapıyı açarak daireye girdi. Eve giren polis, ekonomist Sarp'ın cansız bedeniyle karşılaştı.

Nazlı Sarp'ın cesedi, olay yerindeki incelemelerin ardından kesin ölüm nedeninin belirleneceği otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Nazlı Sarp

KAYNAK : DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.
YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • Yorumcu 7 ay önce Şikayet Et
    Korkunç olay ne anlayan varmı?
    Cevapla
  • VATANDAŞ 7 ay önce Şikayet Et
    İnna lillah ve inna ileyhi raciun. Allah'tan geldik, yine ona döneceğiz. Allah rahmetiyle muamele eylesin inşallah.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Daha düzgün cümle kurmasını beceremeyenler, burada yorum yapmaya kalkmışlar..!
    Cevapla
  • velı 7 ay önce Şikayet Et
    ınsan ol mak ınsan olan Allahı hatırlamalıdır Allahı hatırlama senın namzın bu onun bunun degıldır senı n Allahı hatırlaman senın kalbındır be
    Cevapla
  • Arzen 7 ay önce Şikayet Et
    Biri bana bu adamın ne demek istediğini açıklayabilir mi? Harbiden beynim yandı yine de anlamadim
    Cevapla
  • Köylü 7 ay önce Şikayet Et
    Dayı ne diyon sen
    Cevapla
  • velı 7 ay önce Şikayet Et
    ben 2 adana hem de en hesaplı yerden 2 adana dedım ha dunyayı yada Turkıyeyı satın almıyom bu ne be e trusler Turkıyeye gelmez be en ömöakulden 2 adana dedım e yedım adanamıda guzelde ol us ellerıne saglıkda be abı bu ne be
    Cevapla
  • Kim Busik 7 ay önce Şikayet Et
    Turistimi yedin? adanamı dedin? Mereles arabe , parasi kaç parasi? Mereles.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR