Düğünde kavga: Gelin tarafından bir ölü

Elazığ'da bir düğün salonunda iki taraf arasında çıkan kavga sırasında gelinin halası Lütfiye Gökhan geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayda 1 kişi de yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 18.08.2025 18:52 GÜNCELLEME 18.08.2025 19:57 GÜNCEL
Düğünde kavga: Gelin tarafından bir ölü
Düğünde kavga: Gelin tarafından bir ölü

Olay, dün akşam, bir düğün salonunda meydana geldi. İki taraf arasında henüz bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, kavgaya dönüştü.

Olayda 1 kişi yaralanırken, gelinin halası Lütfiye Gökhan fenalaşıp yere yığıldı. İhbarla adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Gelinin halası Lütfiye Gökhan

66 yaşındaki Lütfiye Gökhan ve yaralı, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kalp krizi geçirdiği belirlenen Gökhan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gökhan'ın cansız bedeni otopsi için morga götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Düğünler iptal olsun ,direk resmi işlemler yapılsın kapansın konu .Adet adet ,...ku çıktı hepsinin
    Cevapla
  • Kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef Elazığ toplum, kültür ve sosyal yapı olarak eskisi gibi değil ve her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Gakkoş tabiri mazide kaldı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle