Otomobilin içine giren arı, kaza yaptırdı! 2 yaralı

Kastamonu'nun Abana ilçesinde otomobilin içerisine giren arının yol açtığı kazada 2 kişi yaralandı. Ekipler, kazada yaralanan sürücü ve eşini sıkıştığı yerden çıkartarak, ambulansla hastaneye götürdü.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 10.09.2025 21:08 GÜNCELLEME 11.09.2025 01:09 GÜNCEL
Otomobilin içine giren arı, kaza yaptırdı! 2 yaralı
Otomobilin içine giren arı, kaza yaptırdı! 2 yaralı

Kaza, Bozkurt-Abana karayolu üzerinde meydana geldi. Bozkurt ilçesinden Abana istikametine seyir halinde olan M.S. yönetimindeki 03 BF 040 plakalı otomobilin içerisine arı girdi.

Arıyı camdan dışarıya çıkarmak isteyen sürücü M.S.'nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil, refüje çarparak devrildi.

Kazada sürücü M.S. ve eşi E.S, otomobilin içerisinde sıkıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ekipler, kazada yaralanan sürücü ve eşini sıkıştığı yerden çıkartarak, ambulansla hastaneye götürdü.

 

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 2
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Enteresandır benim teyzemin oğlu da on beş yıl kadar önce benzer şekilde bir arı kazası geçirmiş, arabaları takla atmıştı. Allah'tan ağır yara almadan kurtulabilmişlerdi.
    Cevapla
  • Ah be 1 yıl önce Şikayet Et
    Kenara çekseydin be dayı.
    Cevapla