Büyükçekmece'de acı olay: 2 genç feci şekilde can verdi

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde meydana gelen feci kazada, motosiklet sürücüsü Ali Karaca (23) ve arkasındaki yolcu Recep Karadeniz (25) motosikletin yola devrilmesi sonucu hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 17.09.2025 04:16 GÜNCELLEME 17.09.2025 09:47 GÜNCEL
Büyükçekmece'de acı olay: 2 genç feci şekilde can verdi
Büyükçekmece'de acı olay: 2 genç feci şekilde can verdi

Kaza saat 19.00 sıralarında Türkoba Mahallesi Atatürk 2. Caddesi'nde meydana geldi. Caddede ilerleyen Ali Karaca idaresindeki motosiklet, sürücünün gidon hakimiyetini kaybetmesi üzerine devrildi.

YOLUN KENARINDAKİ DEMİR DUBALARA ÇARPTI

Yolda sürüklenen sürücü Ali Karaca ve arkasındaki yolcu Recep Karadeniz, kaldırım kenarındaki demir dubalara çarptı.

2 GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve acil sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin kontrollerinde, Karaca ve Karadeniz'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis ekiplerinin olay yeri inceleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından Karaca ve Karadeniz'in cenazeleri Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

KAYNAK : DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • Cihat şart 3 ay önce Şikayet Et
    Burdan devket yöneticilerine sesleniyorum acilen demir dumaların üstü sac demir var altında yok özellikle motor dan düşen insanlar direk alt dubaların direklerini darbe alıp hayatlarını kaybediyırlar dubaların altlarıda üstü gibi sac demir yapılırss insanlar ocaklar sönmeez istanbul ataşerir den selamlar
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Şu motosikletler konusunda ailelerin elinden bir şey gelmiyor, genç evlatlarına söz geçiremiyorlar anlaşılan ve hergün su çocuklarımız ölüyor veya sakat kalıyor, trafikte yarattıkları tehlike de cabası. Peki Devletimizin yapabileceği hiçbir şey yok mu? Motosikletlerin yasaklanması, motosikletlerin 120 km. üzerinde hız yapamayacak şekilde üretilmesi veya ayarlanması vb.
    Cevapla
  • Raşit 3 ay önce Şikayet Et
    Bu Motorcular trafikte ciddi sorun olmaya başladılar ne sağ biliyolar ne sol aynadan biz onları görene kadar zırt geçmişler.
    Cevapla
  • Adem 3 ay önce Şikayet Et
    Aynı anda Haber7 de iki tane motor kaza haberi ve daha 23 yaşında 3 tane gencecik evlat hayata veda ediyor. Allah'ım bütün gençlerin kalbinden su motor sevdasını alsın. Neredeyse her gün bir anne babanın korkulu rüyası oluyor bu motorlar. Kendimdem biliyorum hiç istememe rağmen maalesef söz dinletemiyorum kendi evlatlarıma sadece dua etmek geliyor elimizden
    Cevapla
  • serra 3 ay önce Şikayet Et
    Maalesef bu çekilen tiktok vb videolar ve özenti yaşam gençleri hertürlü bataklığa ve yaşamdan koparmaya gidiyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR