Kırşehir'de aile katliamı: Annesi ve babasını canice öldürdü

Kırşehir’in Akpınar ilçesine bağlı Aşağıhomurlu köyünde, aile içi husumet nedeniyle 37 yaşındaki Ö.K. isimli şahıs, annesi 71 yaşındaki A.Ö. ve babası 71 yaşındaki N.Ö.’yü bıçakla öldürdü.

ABONE OL
GİRİŞ 28.09.2025 01:25 GÜNCELLEME 28.09.2025 08:29 GÜNCEL
Kırşehir'de aile katliamı: Annesi ve babasını canice öldürdü
Kırşehir'de aile katliamı: Annesi ve babasını canice öldürdü

Kan donduran olay, Kırşehir'in Akşehir ilçesinde saat 17.00 sıralarında merkeze bağlı Aşağı Homurlu Köyü’nde meydana geldi.

SOYADINI DEĞİŞTİREN EVLAT AİLESİNE SALDIRDI

Ailesinin evine gelen ve daha sonradan soyadını değiştirdiği öğrenilen Ömer Kılıç, henüz bilinmeyen nedenle annesi Azime ve babası Nuh Öz ile tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü.

Ömer Kılıç, mutfaktan aldığı bıçakla anne ve babasına saldırdı. Öz çifti, aldıkları bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde yere yığıldı. Ailesini bıçakladıktan sonra evden çıkan Ömer Kılıç, kapının önünde karşılaştığı kuzenleri Fatih Boran (36) ile Nihal Göztak’ı (38) bıçaklayıp olay yerinden kaçtı.

ANNE VE BABASINI ÖLDÜRDÜ, 2 KUZENİNİ DE YARALADI

İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, baba Nuh ile anne Azime Öz’ün hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralılar sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Şüpheli Ömer Kılıç, jandarmanın kısa süreli çalışması sonucu suç aleti bıçakla birlikte yakalandı. Gözaltına alınan Kılıç, İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 102 TÜMÜ
  • Kim Busi 2 ay önce Şikayet Et
    Noldu la? Madde bağımlısı yoksa delimi nedir
    Cevapla
  • Nuh Yılmaz 2 ay önce Şikayet Et
    Şeriatı kaldıranlara idamı kaldıranlara lanet olsun. ''Ey akıl sahipleri kısasta sizin için hayat vardır..'' ŞERİAT olmadan İSLAM toplumu düzelmez. Laiklik 100 yıldır toplumu aileyi ne hale getirdi. Ne merhamet var ne edep ne ahlak ne vicdanlık ne insanlık yazıklar olsun laik sisteme..! Yeter artık laiklik cehennemin dibine gitsin. YAŞASIN İSLAMİYET Kohrolsun laiklik..!
    Cevapla
  • Ishak 2 ay önce Şikayet Et
    kolsulsuz idam , atalarina bunu yapan sana ne yapay bi dusun..
    Cevapla
  • maçkalı 2 ay önce Şikayet Et
    Vah vah
    Cevapla
  • ali aslantürk 2 ay önce Şikayet Et
    miras davasıdır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR