Kimya fabrikasında korkunç kaza: Vali acı haberi duyurdu
Kocaeli'nin Dilovası ilçesindeki Gebze Kimya İhtisas Sanayi Bölgesi'nde (GEBKİM) meydana gelen iş kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.
GİRİŞ 04.10.2025 12:33
GÜNCELLEME 04.10.2025 14:18
GÜNCEL
Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde bulunan GEBKİM OSB'deki bir fabrikada çalışan 2 işçi, bakım çalışması yaparken iş kazası geçirdi.
İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık personelinin yaptığı kontrolde, 2 işçinin hayatını kaybettiği belirlendi.

VALİ AKTAŞ'TAN AÇIKLAMA: PATLAMA VE YANGIN YOK! İŞ KAZASI MEYDANA GELDİ
Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, AA muhabirine, fabrikada bir patlama ve yangın olmadığını belirterek, bakım çalışması esnasında iş kazası meydana geldiğini söyledi.
Aktaş, olayda 2 kişinin hayatını kaybettiğini, yaralının olmadığını kaydetti.

ÖLEN İŞÇİLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU
Patlamada işçiler Abdurrahman Kanber ile Murat Fırtına'nın yaşamını yitirdiği öğrenildi.
KAYNAK : AA
YORUMLAR 7
TÜMÜ
-
Misafir 1 yıl önce Şikayet Etİkiside iş arkadaşımdı. Emekli olduktan sonra dışarıda çalışmaya başladılar lakin ecel orada yakaladı onları.Beğen Toplam 1 beğeni
-
ali 1 yıl önce Şikayet EtBir faydası var mı size bu ayrıntının ?Beğen