Son dakika: Türkiye'den ateşkes hamlesi! MİT Başkanı Kalın, Mısır'a gidiyor...
Son dakika haberi... Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, yarın Mısır’ın Şarm El Şeyh şehrinde Gazze’de ateşkes müzakerelerine katılacak.
GİRİŞ 07.10.2025 19:07
GÜNCELLEME 07.10.2025 20:58
GÜNCEL
Son dakika haberi... Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre; MİT Başkanı Kalın, yarın katılacağı müzakere öncesinde ABD, Mısır, Katar ve Hamas yetkilileri ile ikili görüşmeler gerçekleştirdi.
GAZZE'DE ATEŞKES GÖRÜŞMELERİ
Geçen hafta Doha’da yapılan görüşmelerin ardından dolaylı müzakere süreci Mısır’da başlatılmıştı. Türkiye de müzakerelerde yer alıyor.
Kalın'ın, yarın katılacağı görüşmelerde öncelikli konular arasında; Gazze’de ateşkesin sağlanması, rehine/esir takası yapılması ve insani yardımların ulaştırılması yer alacak.
KAYNAK : HABER7
YORUMLAR 18
TÜMÜ
-
A.A.A 1 yıl önce Şikayet Etİki Ülkeli Çözümden başka Çözüm Yok. 1968 Yılının Haritasına göre, ya Çözüm yapılır veya Dünya Amerika ile İsraile Savaş Açar.!Beğen Toplam 2 beğeni
-
Sas 1 yıl önce Şikayet EtTürkiye tarafsiz kalmali gerek Ukraine de gerek filistinde bu bizim savasimiz deyil türkiye terör örgütü pkk ypg ile mücadele etmeli tehdit oradan geliyorBeğen
-
Malatyalı 1 yıl önce Şikayet EtSenin değilBeğen