Özgür Özel'in sözlerine AK Parti'den sert tepki! 'Tehditlere gereken cevabı vereceğiz'

Son dakika: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı'nın 'Sizi yargılayacağız' sözlerine tepki göstererek; "Bu tehditlere gereken cevabı vereceğimizden hiç kimse kuşku duymasın." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.10.2025 16:27 GÜNCELLEME 21.10.2025 17:57 GÜNCEL
Özgür Özel'in sözlerine AK Parti'den sert tepki! 'Tehditlere gereken cevabı vereceğiz'
Özgür Özel'in sözlerine AK Parti'den sert tepki! 'Tehditlere gereken cevabı vereceğiz'

SON DAKİKA: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in “sizi yargılayacağız” sözlerine tepki gösterdi. Özel'in 'Yassıada çetesi' kurmak istediğini ve bunu ilan ettiğini söyleyen Çelik, 'Gereken cevabı vereceğiz' ifadelerini kullandı. 

Ömer Çelik'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde;

CHP Genel Başkanı Özgür Özel “sizi yargılayacağız” diye Cumhurbaşkanımızı ve partimizi sözde tehdit etmeye kalkmış. Bu tehditlere gereken cevabı vereceğimizden hiç kimse kuşku duymasın. 

Özgür Özel

"İLAN ETMİŞ OLDU"

Özgür Özel bu sözleriyle bugün yeni bir “YASSIADA ÇETESİ” kurmak istediğini ilan etmiş oldu. “Millete kötülük yapma organizasyonu”nun yeni sürümü piyasaya sürüldü böylece. 

Erdoğan'dan CHP Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır'a tazminat davasıErdoğan'dan CHP Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır'a tazminat davası

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Özgür Özel’e Brüksel tepkisi: Skandala imza attıCumhurbaşkanı Erdoğan’dan Özgür Özel’e Brüksel tepkisi: Skandala imza attı

Özgür Özel, Yüce Meclis’in çatısı altında, tarihimizde çok kere görüldüğü gibi bir kere daha “CHP yargı düzeni”  kuracağını söylüyor. Bir siyasi parti yönetimi ve genel başkanı için gerçekten çok vahim bir “siyasi itiraf” bu. 

"KARANLIK ZİHNİYETE GEÇİT VERMEYECEĞİZ"

Bu siyasi kadronun dönüp dolaşıp, tarihimizin en “karanlık” işlerini yeniden diriltmeye çalışmaktan başka bir hedefi olmaması ibretlik bir durum. 

Bu “karanlık” zihniyete geçit vermeyeceğiz. Tüm teşkilatlarımızla ve milletimizle beraber bu karanlık zihniyetle mücadele edeceğiz.

 

 İletişim Başkanı Burhanettin Duran

İLETİŞİM BAŞKANI DURAN'DAN TEPKİ

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in skandal ifadelerine tepki gösterdi.

Duran, "Siyaset, millete ve ülkeye hizmet etmenin yoludur; tehdit ve nefret diliyle millete rağmen yürütülen bir kavga değildir. Tehditle, öfkeyle, kinle siyaset yapılmaz; siyaset milletin gönlü kazanılarak yapılır. CHP Genel Başkanının “sizi yargılayacağız” diyerek Sayın Cumhurbaşkanımızı kendince tehdit etmeye kalkması, aslında milletin iradesine yöneltilmiş bir saygısızlıktır, bir hadsizliktir. Bu üslup, cumhurbaşkanlığı makamının temsil ettiği devlet geleneğine de saldırıdır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, milletin oylarıyla seçilmiş bir liderdir. Ve hiç bir zaman darbecilere de darbe heveslilerine de vesayet odaklarına da boyun eğmemiştir. Biliyoruz ki bu ülkede nefret dili ve darbecilere özenilen üslup değil, asırlık projeleri hayata geçiren, bu millete sevdalı anlayış hep kazanmaktadır." dedi. 

KAYNAK : Haber7
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 76 TÜMÜ
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Ya şu şımarık yaramaz çocuğa hiçbir şey yapmıyorsunuz ya... Onlar iktidara geldiğinde sizi asar asar... Şunlara merhamet etmeyin
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    fitne ateşi yakmak isteyenler dikkat etmeli sizin devriniz biteli çok oldu sizi tarihe gömmek boynumuzun borcu
    Cevapla
  • Bozkurt 1 ay önce Şikayet Et
    Sen hakiminin savcımısin sen ancak uzaktan kumandasını İmamoğlu nun
    Cevapla
  • Sivaslı 1 ay önce Şikayet Et
    Mevcut anayasa yürürlükte kaldığı sürece türkiye nin muslumani bu tehditten kurtulamaz
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Jon türk kalıntısı olduğunu her gözü önünde itiraf etmiş birinden daha iyisi beklenmez bunların elinde ümmetin kanı var masumlar bunların sebebiyle vefat etti 100 yıldır çığırtkanlığı ni yaptıkları rejimleri bugün begenmedikleri insanlari doğurdu
    Cevapla
  • Emin erat 1 ay önce Şikayet Et
    Yorumunuza aynen katılıyorum.bu ülkede monşerler bitmeyecek. Siyonist türkler çok fazla.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR