Samsun'da acı olay: Öğretmen hayatını kaybetti

Samsun'da görev yapan bir Türk dili ve edebiyatı öğretmeni, sabah saatlerinde geçirdiği ani rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 15.11.2025 17:22 GÜNCELLEME 15.11.2025 17:22 GÜNCEL
Samsun'da acı olay: Öğretmen hayatını kaybetti
Samsun'da acı olay: Öğretmen hayatını kaybetti

Samsun'un İlkadım ilçesi Fatma Çavuş Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Turgay Erol (50) geçirdiği ani rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırıldı.

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayan Turgay Erol, hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk babası olan öğretmen, sevenlerini derin üzüntüye boğdu.

Öğretmenin cenazesi 16 Kasım pazar günü Canik ilçesindeki Hasköy Merkez Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Hasköy Mezarlığı'nda defnedileceği öğrenildi.

KAYNAK : İHA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • 7 den 77 ye 1 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Milletin ilgilenmediği çoluk çocuğunu terbiye etmeye çalışırken sıhhatlerinden olan fedakâr öğretmenlerimizden Allah razı olsun İnşallah!
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabıt nasip eylesin İnşallah!
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR