Evli çiftin acı sonu! Komşuları ağır yaralandı

Bartın'da dereye devrilen otomobildeki Murat Soyöz (57) ile eşi Gülizar Soyöz (54) boğuldu, komşuları Gülfidan Öncü (55) ağır yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.11.2025 10:59 GÜNCELLEME 24.11.2025 12:53 GÜNCEL
Evli çiftin acı sonu! Komşuları ağır yaralandı
Evli çiftin acı sonu! Komşuları ağır yaralandı

Kaza, saat 09.30 sıralarında Bartın-Arıt yolu Okçular mevkisinde meydana geldi. Okçular köyünden Bartın istikametine giden Murat Soyöz yönetimindeki 74 DC 238 plakalı otomobil, yağmurla kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak dereye devrildi.

İhbarla olay yerine sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Sürücü Murat Soyöz ile eşi Gülizar Soyöz'ün boğuldukları belirlendi.

Otomobilin arka koltuğunda oturan komşuları Gülfidan Öncü ise kazada ağır yaralandı. Yaralı, Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Soyöz çiftinin cansız bedenleri de aynı hastanenin morguna götürüldü.

Çiftin kazayı duyup olay yerine yakınları, sinir krizleri geçirdi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK : DHA
Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır Alemdar

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • vatan 2 hafta önce Şikayet Et
    Eski araçları lütfen trsfikten men edip hurdaya
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Çok acil bu eski araçlar hurdaya ayrılmalı.
    Cevapla
  • Reis, 2 hafta önce Şikayet Et
    Hurda indirimi? Yazık insanlara!
    Cevapla
  • Serkan 3 hafta önce Şikayet Et
    Allah, eceli geldiğinde hiç kimseyi (ölümünü) ertelemez. Allah, yaptıklarınızdan haberdardır. ( Munafıkun Sûresi: 11 )
    Cevapla
  • Sedatt 3 hafta önce Şikayet Et
    Tofas
    Cevapla
  • Serkan 3 hafta önce Şikayet Et
    ölüm saati bir an bile geciktirilmez Münafıkun 11
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR