Aracını TEM'in ortasına çekip uykuya daldı! Camı baltayla kırıldı

TEM Otoyolu Bağcılar kesiminde otomobilinde uyuyakalan sürücü, baltayla aracın camının kırılmasının ardından uyandırılarak hastaneye kaldırıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.12.2025 06:37 GÜNCELLEME 07.12.2025 06:40 GÜNCEL
Aracını TEM'in ortasına çekip uykuya daldı! Camı baltayla kırıldı
Aracını TEM'in ortasına çekip uykuya daldı! Camı baltayla kırıldı

TEM Otoyolu yan yol Ankara istikameti Bağcılar mevkisinde, sürücü C.Y., otomobilini sol şeride çekip uyumaya başladı.

Aynı yolda çekici aracıyla seyir halinde olan Tamer Yiğit, durumu fark ederek C.Y.'yi uyandırmaya çalıştı, C.Y.'nin uyanmaması üzerine durumu polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler aracı sallayıp, camlarına vurarak C.Y.'yi uyandırmayı denedi.

Sürücünün uyanmaması üzerine itfaiye ekipleri, baltayla aracın camını kırıp C.Y.'yi uyandırdı.

C.Y., sağlık ekiplerinin kontrollerinin ardından Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Otomobil çekici yardımıyla yoldan kaldırılırken, polis ekipleri olay hakkında inceleme başlattı.

'CAMINA VURDUK TEPKİ VERMEDİ'

Tamer Yiğit, gazetecilere yaptığı açıklamada, C.Y.'yi uyandırmaya çalıştıklarını ancak tepki vermediğini söyleyerek, "Biz TEM Otoyolu'nda seyir halindeydik. Sol şeritte ağabeyi gördük. Bir baktık, içeride ses yok. Camına vurduk tepki vermedi. Sonra ekiplere bilgi verdik." dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci  .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Hasan 46 dakika önce Şikayet Et
    Adam sarhos muhakkak. Nasil uyanmaz?
    Cevapla
  • Kursat 2 saat önce Şikayet Et
    Cama yazi yazmak lazim iyiyim cami kirmayin
    Cevapla
  • fett 2 saat önce Şikayet Et
    kafayi iyi cekmis bence
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR