Son dakika: Kış geri döndü! 8 ile kuvvetli kar yağışı uyarısı! Buz kesecek

Yeni harita yayımlandı! Yurdun büyük bölümünde yeni haftada hava daha da soğuyacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 8 ile kuvvetli kar yağışı uyarısında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 08.12.2025 07:30 GÜNCELLEME 08.12.2025 07:31 GÜNCEL
Son dakika: Kış geri döndü! 8 ile kuvvetli kar yağışı uyarısı! Buz kesecek
Son dakika: Kış geri döndü! 8 ile kuvvetli kar yağışı uyarısı! Buz kesecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) tahminlerine göre yurdun büyük bölümünde hava yağışlı olacak.

Marmara, Ege'nin iç kesimleri, Akdeniz'in doğusu, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusunda sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda kar yağışı bekleniyor.

HAVA DURUMU, TÜRKİYE

MGM'nin açıklamasına göre, Bitlis, Erzurum, Hakkari, Muş, Siirt, Van, Batman ve Şırnak'a sarı kodla kuvvetli kar yağışı uyarısı yapıldı.

Kar yağışı bölgede çarşamba gününe kadar sürecek. Adana, Mersin ve Hatay çevrelerinde ise sağanak yağış kuvvetli olacak.

Marmara'nın kuzeyi ile Batı Karadeniz ve Ege kıyılarında da kuvvetli rüzgar bekleniyor.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci  .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR