Entübe edilmişti! Başkan Durbay'ın sağlık durumu için yeni açıklama
Manisa Şehir Hastanesi Başhekimi Serkan Saka, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ın tedavisine solunum cihazına bağlı olarak destek devam edildiğini bildirdi.
ABONE OL
Kolon kanseri tedavisine Manisa Şehir Hastanesi’nde yoğun bakımda devam eden Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ın entübe edilerek solunum cihazına bağlandığı bildirilmişti.
HASTANEDEN AÇIKLAMA: DURBAY'IN TEDAVİSİ YOĞUN BAKIMDA DEVAM ETMEKTEDİR
Hastaneden Durbay'ın sağlık durumuna ilişkin bir açıklama daha yapıldı. Hastane Başhekimi Doktor Serkan Saka imzasıyla yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Dün akşam saatlerinde entübe edilen Şehzadeler Belediye Başkanı Sayın Gülşah Durbay'ın tedavisi, solunum cihazına bağlı olarak destek tedavileriyle yoğun bakımda devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
Şehzadeler Başkanı Gülşah Durbay, 1 Aralık’ta kan değerleri ve beslenme durumunda saptanan bozukluklar nedeniyle dahiliye servisine yatırıldı. 2 Aralık’ta ise böbrek ve karaciğer fonksiyon testlerinde belirlenen bozulma üzerine tedavisinin Yoğun Bakım Ünitesi’nde sürdürülmesine karar verildi.

-
tapır 1 saat önce Şikayet Etallahtan ümit kesilmez ama sanırım ağrıları son radde de ve hastalık son evredeyse artık ahrete göç vakti yaklasmıs demektır Allah şifa versinBeğen Toplam 1 beğeni
-
YALNIZ KURT 2 saat önce Şikayet EtRabbim tüm hastalarımıza Acil şifalar versin inşallah AMİNBeğen
-
misafir 2 saat önce Şikayet Etvefat etmek üzere demiyorlar, gerçek buBeğen Toplam 2 beğeni