"Rüşvet" soruşturmasında 1 avukat tutuklandı, 1 avuta ev hapsi

Iğdır Adliyesi’nde yürütülen “rüşvet ve irtikap” soruşturması kapsamında iki avukat hakkında adli işlem yapıldı. Soruşturma çerçevesinde bir avukat tutuklanırken, diğer avukat hakkında ev hapsi kararı verildi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.11.2025 11:49 GÜNCELLEME 20.12.2025 11:49 GÜNCEL
"Rüşvet" soruşturmasında 1 avukat tutuklandı, 1 avuta ev hapsi
"Rüşvet" soruşturmasında 1 avukat tutuklandı, 1 avuta ev hapsi

Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Mayıs 2025’te başlatılan soruşturmada, mahkeme kalemlerinde görevli yazı işleri müdürleri T.Ç. ve Ü.Y.’nin bazı dosyaları bilerek işlemden kaldırarak zamanaşımı süreci oluşturdukları ve infaz dosyalarında usulsüzlük yaparak haksız kazanç sağladıkları tespit edildi. Şüpheliler, 24 Mayıs’ta gözaltına alındıktan sonra 28 Mayıs’ta çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kadir Tezcan Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Kadir Tezcan

Editör Hakkında

İstanbul'da doğdu. Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden mezun oldu. Genç yaştan itibaren video kurguları ile ilgilenmektedir. Sivil hayatında hobi olarak video ve grafik tasarım işleri ile uğraşmaktadır. Şu an Haber7.com'da "Muhabir" olarak iş hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR