Uyuşturucu soruşturması! Gözaltına alınan ünlüler hakkında mahkemeden karar
Son dakika haberi: İstanbul'da ünlü isimlere yönelik uyuşturucu soruşturması çerçevesinde adliye sevk edilen 7 şüpheliden 6’sı tutuklandı.
ABONE OL
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında "fuhuşa teşvik ve aracılık etme ve uyuşturucu madde imal ve ticareti" suçundan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce gözaltına alınan Yiğit Macit, Eser Gökhan Küçükerol, Mehmet Ali Gül, İsmail Ahmet Akçay, Mehmet Güçlü, Gizem Türedi isimli şahıslar ve İstanbul İl Jandarma Komutanlığınca yakalanarak gözaltına alınan Cihan Şensözlü şahıs adliyeye sevk edildi.

Savcılık ifadelerinin ardından Yiğit Macit, Mehmet Ali Gül, Mehmet Güçlü, Cihan Şensözlü ‘fuhuşa teşvik veya aracılık’ suçundan, İsmail Ahmet Akçay, ‘uyuşturucu madde ticareti’ ve ‘fuhuşa teşvik veya aracılık’ suçundan, Eser Gökhan ise ‘uyuşturucu madde kullanımını kolaylaştırmak’ suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Gizem Türedi ise, ‘Yurtdışı çıkış yasağı’ adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KASIM GARİPOĞLU'NUN ŞOFÖRÜ DE TUTUKLANANLAR ARASINDA
Soruşturma kapsamında, hakkında yakalama kararı çıkarılan Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun kuzeni Kasım Garipoğlu'nun şoförü İsmail Ahmet Akçay da gözaltına alınmıştı. Akçay da tutuklanan 6 kişi arasında yer aldı.
Ayrıca Garipoğlu'nun yakalanmasına yönelik Sarıyer'de bir adrese düzenlenen operasyonda, 1 ruhsatlı tabanca, 1 kurusıkı tabanca, 8 uyuşturucu hap, 4 parça kristal şeklinde uyuşturucu, uyuşturucu madde olduğu değerlendirilen 51 kartuş kutu, uyuşturucu madde olduğu değerlendirilen 5 likit, uyuşturucu kullanmaya yarayan çok sayıda aparat, uyuşturucu madde öğütücüsü, üstünde ve altında 100'er dolar bulunan 9 deste boş kağıt ile orta kısımları kesik 19 sahte dolar ele geçirilmişti.
Kasım Garipoğlu adreste bulunamamıştı.
YAKALAMA KARARI ÇIKARILAN KASIM GARİPOĞLU'NUN MAL VARLIĞINA EL KONULDU
Soruşturma kapsamında Kasım Garipoğlu ve Burak Ateş hakkında da yakalama kararı çıkarılırken, Garipoğlu'nun mal varlığına el konulduğu öğrenilmişti.
-
2247 1 ay önce Şikayet Etinsan ahlakı olmayınca hayvandan farkı kalmıyor utanmiyorsan istediğini yapBeğen Toplam 3 beğeni
-
vatandaş 1 ay önce Şikayet Ettutuklananlara bakıyoruz hep içenler. peki bu uyşturucuyu üretenler dışarıdan yurda sokanlar satanlar nerede? satanları kimse merak edip sormuyor ne haberlerde nede tartışma programlarında görmüyoruz. neden acaba?Beğen Toplam 1 beğeni
-
Bir cevap 1 ay önce Şikayet Etİçici değil birader ticaretini yapıyor bunlar.okuduğunu nerenle anlıyon sen ????Beğen Toplam 2 beğeni
-
Yalın gerçek 1 ay önce Şikayet EtKim bunlar önüne gelen ünlü oluyorBeğen Toplam 11 beğeni
-
Deniz 1 ay önce Şikayet EtHadi yönetmenler medyanin önde gelen kanalları bunlar icerden çıkınca birbirinizle yarışın bunlara rol vermek oyunculuk teklifi yapmak için. Bakın görün içerden çıksınlar hemen çoğu yönetici bunkari adam yerine koyup utanmdan rol vermek için peşinden koşacak karBeğen Toplam 4 beğeni
-
yahya 1 ay önce Şikayet Eten az 2 Klüp başkanı vardı onun da mal varlığı var hatırlatırım. nereden edinmişler bu serveti soracak bir babayiğit vardır elbet.Beğen Toplam 3 beğeni