Yıllardır aranan katil, JASAT tarafından Antalya'da yakalandı

Diyarbakır'da 7 yıl önce işlediği cinayet nedeniyle 34 yıl hapis cezası bulunan M.T., Antalya'nın Kumluca ilçesindeki sera bahçesinde JASAT ekipleri tarafından yakalandı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.12.2025 08:19 GÜNCELLEME 22.12.2025 08:33 GÜNCEL
Yıllardır aranan katil, JASAT tarafından Antalya'da yakalandı
Yıllardır aranan katil, JASAT tarafından Antalya'da yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'da 7 yıl önce işlediği cinayet sebebiyle 34 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan M.T. isimli zanlının, Antalya'nın Kumluca ilçesindeki sera bahçesinde JASAT tarafından yakalandığını duyurdu.

Diyarbakır ve Antalya İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu; M.T.'nin, arazi anlaşmazlığı sebebiyle A.Y.A. isimli vatandaşa yönelik kasten öldürme suçunu işlediği, zanlının, akrabasının kimliğini kullanarak kaçtığı ve saklanmak maksadıyla sera bahçesinde çalıştığı belirlendi.

Bakan Yerlikaya hakkında hapis kararı bulunan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiği paylaşımda, "Bu yılın ilk 11 ayında hakkında hapis kararı bulunan 188 bin şahsı, son 2.5 yılda ise 436 bin şahsı yakaladık ve adalete teslim ettik. Milletimizin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden suçluların izini sürmeye devam ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

KAYNAK : Haber7
Erkan Talu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
  • verdi verdi 30 dakika önce Şikayet Et
    Yasalar ve cezalar caydırıcı olmadığı sürece belirli bir süre sonra ülkede yaşamak zor hale gelecek.
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    sokaklarda çeteden,torbacidan adım atılmıyor,her esnaf haraca bağlanmış..huzur diyorsunuz güven diyorsunuz
    Cevapla
  • Ekosavar 1 saat önce Şikayet Et
    Sen samimi isen adil oksuz u yakala...
    Cevapla
  • HOCAOĞLU 1 saat önce Şikayet Et
    Almanya’da ceza evinde yatanların sayısı 90.000 civarı. Bizde dışarıda dolaşıp yakalananların sayısı 436.000 içeride yatanlar bu sayının dışında. Almanya’nın nüfusuda yaklaşık bizim kadar. 3. Dünya ülkelerinde bile bu kadar suç oranı yüksek değil belkide. Son yüz yılın eseri. Övünmek hakkınız!
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    sen mi biliyon adaletin nasıl tescil ettiğini
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR