Topkapı İstasyonu'nda tramvay raydan çıktı! Yolcular tahliye edildi
İstanbul T4 Topkapı-Mescid-i Selam hattında bir tramvay Topkapı İstasyonu'nda raydan çıktı. Yolcuların tahliye edildiği olay sonrası aksayan seferler, ekiplerin müdahalesiyle normale döndü.
ABONE OL
İstanbul'da günün yoğun saatlerinde T4 Topkapı-Mescid-i Selam tramvay hattında hareketli dakikalar yaşandı. Saat 17.00 sıralarında Topkapı Durağı'nda meydana gelen olayda, seyir halindeki tramvay henüz belirlenemeyen bir nedenle raydan çıktı.
SEFERLER GEÇİCİ OLARAK AKSADI
Olayın ardından tramvayda bulunan yolcular tahliye edildi. Yaşananlar nedeniyle seferler bir süre Fetihkapı ile Mescid-i Selam durakları arasında gerçekleştirildi.
METRO İSTANBUL'DAN AÇIKLAMA
Konuya ilişkin Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, "T4 Topkapı-Mescidi Selam Tramvay Hattı’nda teknik bir arıza nedeniyle seferler Mescidi Selam-Fetihkapı istasyonları arasında, Şehitlik istasyonundan aktarmalı olarak yapılmaktadır." ifadeleri kullanıldı.

EKİPLERİN MÜDAHALESİYLE SORUN ÇÖZÜLDÜ
İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekiplerin müdahalesiyle tramvay yeniden raya oturtuldu. Çalışmaların tamamlanmasının ardından seferler normale döndü.


-
+EKREM+ 48 dakika önce Şikayet Etsizce sorumlu kimBeğen
-
AY YILDIZ 1 saat önce Şikayet EtRakı içmiş tramvay bakım parası reklamdaBeğen Toplam 1 beğeni
-
Almanci 50 1 saat önce Şikayet EtSebebi Bakımsızlik,,,Beğen Toplam 3 beğeni