1 aylık bebeğini kış günü durağa bırakmıştı! Vicdansız anne yakalandı
Esenler'de 1 aylık bebeğin otobüs durağına bırakılmasıyla ilgili anne Jennet Dushemova ve anneanne Zyyada Yollyyeva gözaltına alındı.
ABONE OL
GİRİŞ 05.01.2026 12:55
GÜNCELLEME 05.01.2026 13:07
GÜNCEL
İstanbul Esenler'de geçtiğimiz günlerde korkunç bir olay yaşanmıştı. 25 Aralık'ta Oruç Reis Mahallesi'nde 100. Yıl Otobüs Durağı'nda puset içinde 1 aylık bebek bulunmuştu. Olay sonrası Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çalışma yaptı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından koruma altına alınan bir aylık erkek bebeğin, anne ve anneannesi gözaltına alındı.
Yabancı uyruklu anne Jennet Dushemova ve anneanne Zyyada Yollyyeva emniyetteki işlemlerinin ardından deport edilmek üzere geri gönderme merkezine götürüldü.
Öte yandan annenin Tekirdağ'da evlilik dışı bir ilişki yaşadığı, doğumun ardından bebeği durağa bırakması için anneanneye verdiği öğrenildi.
Fatih'teki bebek ölümünde annenin ifadesi kan dondurdu: Babam bilerek aç bırakıyordu!
KAYNAK : AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL