Borsada "Hasan Meşe' sürprizi! 'İtirafçı olmak istiyorum'

Borsa İstanbul'da işlem gören KIMMR hisselerinde manipülatif işlem yaptığı tespit edilen Hasan Meşe'nin de arasında olduğu 15 şüpheli tutuklandığı soruşturmayla ilgili yeni gelişme yaşandı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.01.2026 07:35 GÜNCELLEME 12.01.2026 08:42 GÜNCEL
Borsada "Hasan Meşe' sürprizi! 'İtirafçı olmak istiyorum'
Borsada "Hasan Meşe' sürprizi! 'İtirafçı olmak istiyorum'
HABERİN ÖZETİ
ÖZETİ DİNLE
  • Borsa İstanbul'da işlem gören KIMMR hisselerinde manipülatif işlemler yaptığı tespit edilen aralarında Hasan Meşe'nin de bulunduğu 15 şüpheli tutuklandı.
  • Hasan Meşe'nin başlangıçta etkin pişmanlıktan yararlanmak istemediğini belirtmesine rağmen, sonradan bu talepte bulundu.
  • Meşe, tutuklama talebiyle hakim karşısına çıktığında, daha önceki ifadelerini tekrar ederek suçlamaları kabul etmedi ve serbest bırakılmasını talep etti.

Borsa İstanbul'da işlem gören KIMMR hisselerinde manipülatif işlem yaptığı tespit edilen Hasan Meşe'nin de arasında olduğu 15 şüpheli tutuklandı.

Sosyal medyasında "Kimmmler benimle" diyerek küçük yatırımcıyı etkileyen Meşe'nin itirafçı olmak istediği ortaya çıktı.

ÖNCE İSTEMEDİ SONRA ÇARK ETTİ

Aylık gelirini 30 bin lira olarak gösteren ve emniyette kendisine, etkin pişmanlıktan yararlanmak isteyip istemediği sorulan Hasan Meşe, burada verdiği ifadesinde etkin pişmanlıktan yararlanmak istemediğini dile getirdi ancak tutuklama talebiyle sevk edildiği İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nde çark etti.

"ETKİN PİŞMANLIK HÜKÜMLERİNDEN FAYDALANMAK İSTİYORUM"

Meşe, "Bu konuda daha önce ifade vermiştim. Oradaki vermiş olduğum ifadelerimi tekrar ederim. Biz zaten orada 4 kişiyiz. Biri diş doktoru, biri SGK'lı çalışanım ve diğeri de yeğenimdir. Emsal dosyada zaten yargılamam devam ediyor. Etkin pişmanlık hükümlerinden de yararlanmak istiyorum. Çoğunu tanımıyorum. Üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum, serbest bırakılmamı talep ediyorum" dedi.

Meşe'nin bu söylemine rağmen kendisiyle birlikte toplam 15 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK : Sabah
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci  .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Mehmet Karaman 8 dakika önce Şikayet Et
    Bu veya farklı şekilde insanları tuzağa düşüren kişilerin kim olursa olsun mal varlığına el konulması nasıl kazandığını izah etmesi edemez ise hazineye devir edilmesi manipületif işlemden dolayı kalan parayı beş yıl boyunca dondurma ve işlem yapamama cezası verilsin.
    Cevapla
  • Ali Rıza 9 dakika önce Şikayet Et
    Her hak yasal DEĞİLDİR Her yasal da hak DEĞİLDİR
    Cevapla
  • AlpEren 11 dakika önce Şikayet Et
    maalesef mevcut yaslara hırsızı dolandırıcı koruyan maddeler içeriyor ve çok iyi kullanıyorlr
    Cevapla
  • Ziyaretçi 15 dakika önce Şikayet Et
    30 bin aylık gelirle mersedese binilebiliyor demek ki, bu devlette bunların bu beyanlarını kabul ediyor. Neymiş beyan esas mış.
    Cevapla
  • fatih 17 dakika önce Şikayet Et
    Aylık geliri 30 bin olan biri bu arabaya nasıl binsin anlamıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR